Asayiş
  • 16.6.2014 00:02

Sarıyer’de 4 yaşındaki çocuk kayboldu

Edinilen bilgiye göre, Sarıyer’de bulunan Belgrad Ormanı Kirazlıbent mevkiine piknik yapmak amacıyla gelen ailenin çocukları 4 yaşındaki Baran Çelik, saat 16.30 sıralarında kayboldu. Aile fertlerinin arama çalışmasının sonuç vermemesi üzerine polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler ve ailenin bütün aramalarına rağmen Baran Çelik’e ulaşılamadı. Kayıp Baran’ın piknik yapılan yere yakın bir kuyuya düşebileceği şüphesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Kuyudaki çalışma başlatan itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Aile yakını olduğunu öğrenilen bir vatandaş, “Saat 16.30’dan buyana aile olarak arıyoruz. Jandarmayı aradık. Bölgeleri olmadığını ifade etti. Polisi aradık. Onlarda geldi, ancak bulamadık. Son olarak itfaiyeyi aradık. Kuyuda olma ihtimali üzerine çalışma başlattılar” ifadelerini kullandık.

Baran Çelik’i bulmak için Kirazbent mevkiine köpekli arama ekipleri de geldi. Ekipler, Baran Çelik’in ormanda olabileceği ihtimali üzerine çalışmalarını eğitimli köpeklerle devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:10

İLGİLİ HABERLER