Ekonomi
  • 28.9.2017 12:04

Şarj Cihazı Teknolojisinden Hayatı Kolaylaştıran Gelişmeler

Şarj cihazı günlük yaşantımızın olmazsa olmazları arasındaki yerini uzun zamandır koruyor. Dijital çağın sunduğu teknolojik cihazlar, birçok konuda büyük kolaylık sağlarken şarj sorunu zaman zaman hayatı durdurabiliyor. Öyle ki, arkadaşlarımızla buluşacağımız kafeleri, yemek yiyeceğimiz restoranları, boş zaman aktivitelerimizi hep priz bulabileceğimiz; telefonumuzu şarj edebileceğimiz yerlere taşıyoruz. Bu yazıda bahsedeceğimiz GüçMatik seyyar şarj cihazı, tam olarak bu ihtiyacımızı karşılamayı hedefliyor.

 İşletmeciler için ek gelir kaynağı

 Tercih edilmek ve müşteri memnuniyetini maksimuma çıkarmak isteyen mekanlar için, müşterilerine telefonlarını şarj etme imkanı sunmak öncelikli hale geldi. Fark yaratmak isteyen mekanlar için artık müşterilerine ev konforu ve imkanı sunmak büyük bit öneme sahip. Bu nedenle, işletmeciler için GüçMatik masa üstü şarj cihazı kafelerin, kantinlerin, restoranların, istasyonların benzerlerinden ayrışmasını ve öne çıkmasını sağlıyor.

 GüçMatik taşınabilir şarjmatik sayesinde, müşterilerine oturduğu yerden cihazını şarj etme imkanı sunan  işletmeler, çağa ayak uydurmanın avantajını kazanıyor. Hem pratik hem de güvenilir bir şarj deneyimiyle, ek gelir de elde etmiş oluyorlar. 1 TL karşılığında 30 dakika şarj imkanı sunan GüçMatik, priz ve şarj aleti sorunlarını ortadan kaldırıyor. Üstelik kafe, restoran, bar, çay bahçesi, otel, kampüs, dinlenme tesisleri, pastane, kantinler, AVM’ler ve tüm kapalı-açık alanlarda kullanılabiliyor.

 Müşteriler için pratik ve güvenli

 GüçMatik yalnızca işletmeler için değil, müşteriler için de büyük kolaylık sağlıyor. Telefonunu yanı başından ayırmadan veya voltajını cihaza göre ayarlayan bu şarj cihazı, kullanıcılar için son derece güvenli bir alternatif. Yalnızca 1 TL karşılığında bu hizmetten yararlanabilen müşterilerin, yarım saatlik şarj süresini uzatmak için yapmaları gereken tek şey makineye tekrar 1 TL atmak.

 Telefonunun markası ve modeli ne olursa olsun sorunsuzca bu cihazı kullanabilen müşteriler, kutunun içerisinden çıkan şarj aletini kullanabiliyor. Yani, yanında şarj aleti bulunmayanlar için de önemli bir kolaylık sağlanmış oluyor. Şarjı %10’un altına düştüğünde otomatik olarak kendini kapatması sayesinde, GüçMatik müşterilerin parasını kullanamayacağı bir cihaz için harcamasının da önüne geçmiş oluyor. Bu cihaz ile birlikte teknoloji, beraberinde getirdiği sorunları da çözmüş görünüyor!

Güncellenme Tarihi : 28.9.2017 12:05

İLGİLİ HABERLER