Yaşam
  • 16.11.2020 21:47

Şarkıcı Sıla evi mi terk etti? Boşanacaklar mı?

KAYNAK : MİLLİYET

Şef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla ile Ocak 2020'de nikah masasına oturmuştu. Şarkıcı Sıla ile şef Hazar Amani'nin boşanacakları bir süredir konuşuluyordu. Sıla'nın geçtiğimiz günlerde eşi olmadan eğlenmeye çıkması ayrılık iddialarını güçlendirdi. Sıla uğruna eşinden boşanan Hazer Amani'nin eski eşiyle görüşmeye devam ettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Gelen son dakika haberine göre şarkıcı Sıla, Hazer Amani ile oturduğu evi terk etti. İşte magazin kulislerinde konuşulan iddianın ayrıntıları...

Sıla ve Hazer Amani'nin karantina günlüğü - Bursada Bugün - Bursa bursa  haber bursa haberi bursa haberleri Bursa

Şef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla ile Ocak 2020'de nikah masasına oturmuştu. Şarkıcı Sıla ile şef Hazar Amani'nin boşanacakları bir süredir konuşuluyordu.

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, havalimanında öpüşürken görüntülendi -  Dailymotion Video

Sıla'nın geçtiğimiz günlerde eşi olmadan eğlenmeye çıkması ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Sıla ve Hazer Amani ilk kez el ele - Magazin Haberleri

Sıla uğruna eşinden boşanan Hazer Amani'nin eski eşiyle görüşmeye devam ettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Bir süredir boşanacakları yönünde haberler çıkan ikili, yollarını kesin olarak ayırıyor. Magazin kulislerinde dolaşan iddiaya göre Sıla, Hazer Amani ile oturduğu evi terk etti.

Sıla-Hazer Amani düğününün detaylar belli oldu - Magazin Haberleri -  Milliyet

HAZER, ESKİ EŞİYLE GÖRÜŞMEYE BAŞLADI

Magazin Burada'da yer alan habere göre, şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani hakkında bir süredir boşanacakları yönünde haberler çıkıyordu. Geçtiğimiz haftalarda Sıla'nın tek başına eğlenmeye çıkması ise bu iddiaları güçlendirmişti. İkili arasında yaşanan evlilik krizinin sebebi ise belli oldu.

Sıla'dan Hazer Amani'ye: Seni seviyorum - Magazin Haberleri - Milliyet

Ortaya atılan iddiaya göre Sıla'nın eşine psikolojik baskı kurduğu ve Amani'nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile görüşmesinin bu ayrılığa neden olduğu öne sürüldü.

Ünlü şarkıcı Sıla ile şef Hazer Amani evleniyor Nikah tarihleri belli oldu  - Son Dakika Magazin

Öte yandan çiftin pandemi döneminde maddi sıkıntı yaşamasının da krizin büyümesinde etkili olduğu iddia edildi.Haklarında boşanma haberleri çıkan ikili, sosyal medya hesaplarından birlikte oldukları fotoğrafları silmeyerek herhangi bir açıklamada yapmadı.

Sıla Gençoğlu ile Hazer Amani boşanıyor mu?

Güncellenme Tarihi : 16.11.2020 23:56

İLGİLİ HABERLER