SARKİSYAN: 'GÖRÜŞMEDEN ÇOK ŞEY BEKLEMİYORUM!..'

••1 dk okuma
SARKİSYAN: 'GÖRÜŞMEDEN ÇOK ŞEY BEKLEMİYORUM!..'

Hızlı Özet

“Sarkisyan, gazetecilere yaptigi açiklamada 27 Eylül'de, New York'da yapilan söz konusu görüsmeyi degerlendirdi...”

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, ''Türkiye, Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanlarının görüşmesinden çok şey beklemiyorum. Bu görüşmeden özel bir sonuç beklemek için çok erken'' dedi.

Sarkisyan, gazetecilere yaptığı açıklamada 27 Eylül'de, New York'da yapılan söz konusu görüşmeyi değerlendirerek, bakanların Güney Kafkasya'daki gelişmeleri ve ''Kafkaslar'da Güvenlik ve İşbirliği Platformu'' kurulması düşüncesini ele aldıklarını söyledi.

Serj Sarkisyan, ''Bu tür görüşmeler daha önce de yapıldı. Bunlar devam eden bir sürecin içinde yer alıyor ve sonuçları da gelecekte görülebilir'' ifadesini kullandı.

Bu haber 2486 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yemen güçleri Husi milislerine karşı saldırılarını yoğunlaştırdı. 558 Husi öldürüldü
Dünya

Yemen güçleri Husi milislerine karşı saldırılarını yoğunlaştırdı. 558 Husi öldürüldü

Bu yeni gelişmeler, Taiz, Marib ve El-Jawf'taki Husi mevzilerini hedef alan hava saldırıları ve insansız hava aracı saldırılarının artmasının ardından geldi. Devler Tugayları, Lahj'ın batısındaki Kahbub Dağları'nda grubun büyük ölçekli bir saldırısını püskürttüklerini açıkladı.

Habervitrini13600 Görüntüleme
Zelenski : Çok sayıda insan kaybediyoruz
Dünya

Zelenski : Çok sayıda insan kaybediyoruz

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'den Rusya ile devam eden savaşa ilişkin itiraf gibi bir açıklama geldi. Zelenski, "Tabii ki bu savaşı kaybetmedik ancak çok sayıda insan kaybediyoruz.

Habervitrini11491 Görüntüleme
Fransa'da şiddet yağma büyüyor! Sokağa çıkma yasağı uzatıldı
Dünya

Fransa'da şiddet yağma büyüyor! Sokağa çıkma yasağı uzatıldı

Fransa'da sarı yeleklilerin eylemleri sırasında yaşanan şiddet ve yağmalama olaylarının ardından güvenlik önlemleri artırıldı. Paris, Lyon, Lille ve Nice başta olmak üzere çeşitli kentlerde belirli bölgelerde uygulanan kısmi sokağa çıkma yasaklarının bir gün daha uzatılmasına karar verildi.

Habervitrini15097 Görüntüleme
Türk-Libya muhtırası'nın onaylanması Yunanistan'ı çıldırttı
Dünya

Türk-Libya muhtırası'nın onaylanması Yunanistan'ı çıldırttı

Yunanistan Dışişleri Bakanı, Türk-Libya muhtırası hakkında: Hukuken dayanağı olmayan bir parlamento kararı. "Libya tarafını, uluslararası hukuka aykırı ve Doğu Akdeniz'deki istikrarı zedeleyen her türlü eylemden kaçınmaya çağırıyoruz."

Habervitrini10537 Görüntüleme