Asayiş
  • 5.6.2014 09:47

Satırlı yol verme kavgası

'Ben de müdür çocuğuyum. Hiç olmazsa bir su verin'

KONYA'da seyir halindeki otomobil ve kamyonet sürücüleri arasında yol verme nedeniyle çıkan kavgada 35 yaşındaki Ata Atacan satırla yaralandı. Kavgaya karışan 2 şüpheli gözaltına alındı.


 İddiaya göre 22 yaşındaki Mehmet Cesur 42 HS 334 plakalı otomobili ile seyir halindeyken önünde seyreden 42 SR 963 plakalı kamyonetin sürücüsü ile yol verme tartışmasına girdi.

Tartışmanın büyümesi sonucu sürücüler araçlarını yol kenarına park etti. Kamyonet sürücüsü aracındaki satırı alarak aşağıya indi. Bu sırada otomobilde bulunan 35 yaşındaki Ata Atacan kamyonet sürücüsünün elindeki satırı almak isterken kollarından ve elinden yaralandı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis kendilerine zorluk çıkaranları biber gazı kullanarak etkisiz hale getirdi. Elleri kelepçeli olarak yerde ambulans bekleyen Ata Atacan, "Benim babamda polis. Emniyete 38 yıl hizmet etti. Bende müdür çocuğuyum. Hiç olmazsa bir su verin" dedi. Atacan ambulansla Meram Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaya karışan birisi kamyonet sürücüsü 2 şüpheli gözaltına alındı. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:28

İLGİLİ HABERLER