Medya
  • 8.10.2008 05:48

SAVAŞTAN DÖNEN ÜNLÜ HABERCİ NASIL ŞOK OLDU?..

CNNTÜRK'te 5N1K programını hazırlayan televizyoncu Cüneyt Özdemir, Hülya Avşar'ın Türkmax kanalında yayınlanan programına konuk oldu.
Habercilik aşkı nedeniyle gençliğini feda ettiğini ifade eden Cüneyt Özdemir, "Ben haberciliğe gençliğimi verdim. Gerçekten gençliğimi verdim. Montaj masalarında günlerce uyudum. Dünyanın en zor yerlerine gittim. Türkiye'nin en riskli dönemlerinde takip edildim, tehdit edildim ve gerçekten bir bedeli vardı yaptığım şeyin. Hiçbir zaman kız arkadaşlarımla düzenli ilişki kuramadım. Çünkü ben yoktum yani... Bugün vardım ama yarın yoktum" şeklinde konuştu.
Bir dönem haber peşinde koşarken tehdit edildiğini ve takip edildiğini vurgulayan Cüneyt Özdemir, o zamanlar korktuğunu ifade etti.
Dünyada yaşanan savaşları takip edebilmek için çabaladığını ve hiçbir güvencesi olmamasına karşın meslek aşkı ile savaşın içine daldığını anlatan Özdemir, böyle bir ortamdan çıktıktan sonra eve geldiğinde yaşadığı hayal kırıklığını ise şöyle anlattı:
"Gidiyorsunuz orada dünyayı kurtaran haberler yapıyorsunuz kendi çapınızda... Sonra geliyorsunuz burada elektrik faturanız ödenmediği için elektriğiniz kesilmiş ve elektrik dairesinin önüne gidip sıraya gidiyorsunuz. Çok böyle inişler çıkışlar olan bir şey."
Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:39

İLGİLİ HABERLER