Gündem
  • 20.5.2019 16:43

Savcı Sayan'dan flaş çağrı: Lütfen siyaseti alet etmeyelim

BAL'da şampiyon olarak 3. Lige yükselen Ağrıspor'da kutlamalar sürüyor. Belediye Başkanı Savcı Sayan, katıldığı kutlamalarda, "Değerli kardeşlerim biz Ağrıspor’u ne olursunuz siyasete alet etmeyelim, kim olursa olsun Ağrıspor bir siyasi partinin takımı değildir" dedi.

Bölgesel Amatör Lig'den 3. Lige yükselen Ağrıspor'un şampiyonluk kutlamalarına katılan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan,  "Önce bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutladığını, zorlu bir dönemden geçerek kazanılan bu şampiyonluk hepinize ananız ak sütü gibi helaldir dedi" dedi.

Savcı Sayan, Ağrı ile gurur duyduğunu söyleyerek,  "Bugün bu takım 3.Lige çıkmış, bu kadar insan, bu kadar taraftar, bu kadar genç bütün Türkiye’ye buradan Ağrı’nın ne kadar büyük bir takım olduğunu haykırmaya çalışıyor,yansıtmaya çalışıyor. Evet zorlu bir süreçten geçtiler değerli kardeşlerimiz, emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Ağrıspor’u siyasete alet etmeyelim

Sayan, takımın siyasete alet edilmemesi gerektiğini belirterek, "Değerli kardeşlerim biz Ağrıspor’u ne olursunuz siyasete alet etmeyelim, kim olursa olsun Ağrıspor bir siyasi partinin takımı değildir. Ağrıspor bütün Ağrı’nın takımıdır, hepimizin gözağrısıdır,hepimizin gözyaşıdır, hepimizin sevincidir,hepimizin mutluluğudur. Hepimizin yardım etmesi lazım, hepimizin destek çıkması lazım. Bakınız Barikat Grubu, Nuh’un Aslanları, Diriliş Grubu bu üç grubun mutlaka birleşmesi lazım,t ek çatı altında toplanmamız lazım,birbirimizi desteklememiz lazım. Belediye başkanınız olarak, hizmetkarınız olarak üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım, her zaman Ağrıspor’un emrinde olacağım,yanında olacağım maddi manevi elimizden ne gelirse,maddi manevi ne yapabilirsek bundan hiç şüpheniz olmasın, her zaman bunu yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 20.5.2019 16:44

İLGİLİ HABERLER