Gündem
  • 4.1.2014 22:01

Savcı Zekeriya Öz ile ilgili bomba iddia

17 Aralık operasyonunun başındaki savcı Zekeriya Öz, operasyondan önce tam 22 kez yurtdışına çıkmış.

Başbakan Erdoğan'ın Dolmabahçe'de görüştüğü gazeteciler arasında olan Elif Çakır, 17 Aralık operasyonunu başlatan savcı Zekeriya Öz hakkında bomba iddiada bulundu.

Başbakan Erdoğan'la görüşen gazeteciler arasında olan Star gazetesi yazarları Elif Çakır ve Fadime Özkan, 24 TV ekranlarında izlenimlerini anlattı.

Elif Çakır, "Başbakan Erdoğan, operasyonun başındaki savcının operasyondan önce tam 22 kez yurtdışına çıktığını ve bu ziyaretlerinin çoğunun Dubai'ye olduğunu söyledi." dedi. Özkan Başbakan Erdoğan'ın bahsettiği savcının gazeteciler tarafından Zekeriya Öz olarak algılandığını ifade etti.


FADİME ÖZKAN: BAŞBAKAN'DA O KARARLILIĞI GÖRDÜM

Başbakan aynı kararlılığı İl Başkanları toplantısında da dile getirmişti. Bu kısmı çok önemli çünkü herkeste bir kuşku varken sayın Başbakan ve orada bulunan 10 bakanda biz bu kararlılığı gördük. Çok açık bir toplantı oldu. Herkes sorusunu sordu, kanaatini bildirdi. Başbakan da sorulara detaylı olarak ve notlar alarak cevaplar verdi. Başbakan '17 Aralık operasyonun iyi bir tarafı varsa oda bunun erken bir vakitte ortaya çıkmış olmasıdır' dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:46

İLGİLİ HABERLER