Medya
  • 15.9.2020 10:16

Sayın İçişleri Bakanı Soylu, AK Partili bu şahıs ölmüş anneme sövüyor

Son seçimlerde Yozgat Belediye Başkan Aday Adayı olan Çelebi Altuntaş, sosyal medya hesabından küfürlü paylaşım yaptı.

Uğur Dündar'ı isyan ettiren küfür! Süleyman Soylu harekete geçti!

AK Partili'li Altuntaş'ın küfrü üzerine Uğur Dündar, Twitter'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak’a seslendi. Altuntaş, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'in annelerine küfür etti.

Bu küfür üzerine usta gazeteci Uğur Dündar, Twitter'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak’a seslendi.

“BU NAMUS DÜŞMANI AHLÂKSIZ MÜFTERİYE GEREKENİ YAPMANIZI BEKLİYORUZ”

Dündar şu ifadeleri kullandı:

"Sn. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Hasan Uçak, ölmüş annelerimizin iffetine hakaret yağdıran ve ilinizden AKP Belediye Başkan adayı olan bu namus düşmanı ahlâksız müfteriye gerekeni yapmanızı bekliyoruz.”

Süleyman Soylu bu çağrının ardından Uğur Dündar'ı aradı. Uğur Dündar, konuyla ilgili olarak "Biraz önce İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu aradı. Mezardaki annelerimize küfür eden ahlâksız Çelebi Altuntaş hakkında gereken işlemlerin yapılması için Emniyet teşkilatındaki yetkililere talimat verdiğini söyledi. Sayın Soylu’nun ilgisine ve duyarlı davranışına teşekkür ederim" dedi.

Çelebi Altuntaş sosyal medya hesabından Uğur Dündar'ı hedef almaya devam etti ve şu cevabı verdi:

AKP’li eski başkandan İsmet İnönü’ye büyük saygısızlık

"Uğur Dündar yıllarca bu milletin namaz kılan evlatlarını fişlemekle geçti hayatın. Sizden korkan sizin gibi olsun. Verilmeyecek Hesabımız Yok. Adalet önünde boynumuz kıldan ince. Ne ceza verilirse şereftir."

ÇELEBİ DAHA ÖNCE DE CHP'LİLERİ KIZDIRMIŞTI

* İsmet İnönü kimdir? Atatürk öldüğünde yerine geçti ve bakın neler yaptı: Kur’an-ı Kerim basılmasını yasakladı. Kur’an-ı Kerimler'i toplattı. Köyleri bile dolaştılar tek tek. Allah demeyi yasakladı. Jandarma gönderdiler. “Kur’an-ı Kerimler’i devlet tamir edecek” diyerek topladılar ve yakarak imha ettiler. Bu ülkede 1948 yılına kadar hacca gitmeyi dahi yasakladı İnönü.

* Sultanahmet Camii'ni bile askeri kışlaya çevirmişlerdi, atlar dolaşıyordu bahçesinde. Ezanı yıllarca “Tanrı uludur” diye okuttu. Alimler, “Ezan Türkçe olmaz” dediği için hapis yattı, idamla yargılandı. Kuran-ı Kerim öğreten müftüler işten atıldı. 60 yaşında nineler evlerden toplanıp gözaltına alındı.

Güncellenme Tarihi : 15.9.2020 10:24

İLGİLİ HABERLER