Spor
  • 2.10.2008 00:07

SCHALLIBAUM: 'GALATASARAY EVİNDE ÇOK GÜÇLÜ!..'

Schallibaum, Ali Sami Yen Stadı'nda yaptığı basın toplantısında, ilk karşılaşmanın kendileri için kötü bir maç olduğunu belirterek, ''İlk maçta çok açık oynayarak kalemizde 4 gol gördük. Galatasaray evinde çok güçlü ama elimizden geleni yapacağız'' dedi. İlk maçta Galatasaray taraftarının tribünde üstünlüğü bulunduğunu hatırlatan Marco Schallibaum, ''Her iki maçı da deplasmanda oynuyor gibiyiz. İlk maçta tribünlerde 12 bin kişinin, 11 bini Galatasaray taraftarıydı. Son derece zor bir maç olacak. Oyuncularım için çok önemli bir maç. Taktiğimizi Galatasaray'ın taktiğine göre belirleyeceğiz'' diye konuştu.
Schallibaum, maçta sakatlığı bulunan Neri ile ilk maçta kırmızı kart gören Gashi'nin forma giyemeyeceğini söyledi. Basın toplantısına katılan Bellinzona'nın Türk asıllı oyuncusu Gürkan Sermeter de işlerinin çok zor olduğunu ifade ederek, ''2 gol atmamız lazım. Favori Galatasaray ancak 90 dakika var ve futbolda her şey olabilir. Ufak şansımız var'' dedi.
ALİ SAMİ YEN STADI'NDA ÇALIŞTILAR
Bellinzona, Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını Ali Sami Yen Stadı'nda, ilk 15 dakikası basına açık antrenmanla tamamladı. Öte yandan, maçı izlemek için Bellinzona takımıyla birlikte İstanbul'a gelen Galatasaray'ın eski futbolcusu Kubilay Türkyılmaz da spor kıyafetlerini giyip İsviçre takımının antrenmanına katıldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:49

İLGİLİ HABERLER