Yaşam
  • 17.5.2013 16:28

Seda Sayan'a benzerim diye ödüm koptu!

Derin göğüs dekolteli bir elbiseyle sahneye çıkan Sezen Aksu’ ya sahnede şef Fahir Atakoğlu orkestrasıyla eşlik etti. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Sezen Aksu’ yu, yaklaşık 4 bin hayranı izledi. Şarkı aralarında sık sık gençlerle sohbet eden Aksu, danslarıyla olduğu kadar esprileriyle de eğlendirdi.

GÖRGÜSÜZ ANALAR GİBİ…

Sezen Aksu, konser boyunca oğlu Mithatcan Özer’ i diline doladı. Oğlu Mithatcan Özer’ in de Bilgi Üniversitesi mezunu olduğunu hatırlatan Sezen Aksu, “O okulu bitirene kadar benim iflahımı kesti anasını satayım. Görgüsüz analar gibi diplomasını başucuma astım. Anne lütfen bunu çıkar dedi. Onu hıyar gibi okurken düşünecektin dedim. Biraz mahçup oldu çocuk. Yatağımın başucunda oğlumun diplomasıyla oturuyorum. 30 yaşından beri Adile Naşıt gibiyim. Bıktım artık çocuk bakmaktan” dedi. Gençlere de tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmeyen Aksu, “Önce mutlu olun, iyi insanlar olun. Hayatın farkında olun. Ne kadar güçlü olduğunuzun farkına varın. Diploma öyle ya da böyle bir şekilde insana geliyor. Bütün kalbim, dualarım sizinle, özgür, dik başlı, muhalif, aslan gibi çocuklar için. Haydi bakalım” diye konuştu. Şarkıcı olmak için kedisinden destek isteyen gençlere de seslenen Aksu, ” Ben zor iş buluyorum. Gidin kendinize dizilerden bir yan rol bulun. Şimdi diziler moda” dedi.

ŞEFLERİN EN YAKIŞIKLISI

Sezen Aksu, önceki konserlerinde olduğu gibi yine şef Fahir Atakoğlu’ na sık sık takıldı. Atakoğlu ile karşılıklı göbekler atıp dans eden Sezen Aksu, “Şeflerin en yakışıklısı, Banderas” dediği Fahir Atakoğlu’ nun yanağından öperken dudaklarına değince espriyi patlattı: “Gene buraya denk getirdi. Tam kenarına denk getiriyor. Yanlışlık oldu herhalde. Çok da iyi oldu aslında. Epeydir unutmuştum. Çok oldu” dedi.

Konser boyunca Cem Yılmaz’ ı aratmayan esprilere imza atan Sezen Aksu’ dan Seda Sayan da nasibini aldı. Aksu, bir ara konuşması sırasında zorlanınca, düzenli olarak dudak botoksu yaptıran Seda Sayan’ ı diline dolayarak, “Ağzım, burnum bir yere kaçtı yaaa. Seda Sayan’ a benzerim diye ödüm koptu” diye konuştu.

Sözcü
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:15

İLGİLİ HABERLER