Medya
  • 29.6.2022 10:58

Sedat Peker'den Nedim Şener'e önce tehdit sonra özür ve en sonunda rica

Sedat Peker ile Nedim Şener arasında restleşme! "Yayınlamak zorunda kalacağım"

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine 'pislik' diyen gazeteci Nedim Şener'e Uzun Çavuş isimli hesaptan yanıt verdi.

Organize suç örgütü lideri Sedat PekerCem Küçük'ün ardından bu kez de Nedim Şener'e yönelik açıklamalarda bulundu.

 Uzun Çavuş isimli hesaptan paylaşımlarda bulunan Peker,  "Freud'ın Talebesi" isimli sosyal medya hesabının kapanmasının ardından aynı isimle açılan hesabın kendisine ait olmadığını belirtti.

 Peker, Söz konusu hesaptan Nedim Şener hakkında yapılan paylaşımın kendisine ait olmadığını söyledi.

 ''AKP'Lİ İSİMLE YAPTIĞIM GÖRÜŞMEYİ YAYINLARIM''

Peker, Şener'in sahte hesaptan yapılan paylaşıma cevaben kendisini hedef alarak "pislik" ifadelerini kullanmasına ilişkin ise uyarıda bulundu.

 Şener'den sözünü geri almasını isteyen Peker, aksi halde Şener'in "AKP'nin en önemli isimlerinden biriyle gerçekleştirdiği telefon görüşmesini" yayınlayacağını ifade etti.

 Sedat Peker'in paylaşımları şöyle:

1-@nedimsener2010 Benim kontrolümde olan @freudun_talebe isimli sayfa Twitter tarafından kapatıldıktan sonra, aynı isimle sahte hesap açan bazıları benim söylemediğim şeyleri, ben söylemişim gibi yazıyorlar. Bu sayfa bana ait değil diye tekerrür kere düzeltme

 2- yaptım. Senin hakkında o sözleri ben söylemedim. Ancak sen haklı olarak benim söylediğimi düşünüp bana pislik demişsin. Benim çocuklarım var. Bu kelime onları üzer. Bu kelimeyi lütfen düzelt. Eğer ki düzeltmezsen, benim pislik olmadığım, kim olduğumu Ak partinin

 3- en önemli isimlerinden birisi ile yaptığım telefon görülmesini herkese dinletmek zorunda kalacağım. O kelimeyi ben söylemedim. Bunu lütfen düzelt. Ben düşmanınız olabilirim ancak pislik değilim. Şerefli bir düşmanım.

NEDİM ŞENER'DEN JET YANIT

Peker'in paylaşımlarına Nedim Şener'den yanıt gecikmedi.

 Şener, ''Sen dahil kimse benim hakkımda bir şey söyleyemez, ancak hakaret ve küfür edebilirler. Hayatında toplu iğne başı kadar açığı olan biri değilim. Pislik lafını da kullanmadım ben. Bunların marifeti, varsa sözün bu FETÖ’cülere PKK, DHKP-C artıklarına söyle.

 2-suç örgütü liderlerinden özür dileyecek de değilim. Ama buna rağmen eğer bir AKP’li benim hakkımda menfi bir şey söylemişse bu onun şerefsizliğidir, onunla da hesaplaşırım. yayınlamazsan senin de ondan farkın kalmaz.

 3-Sen benim gözümde düşman değil suç örgütü liderisin. Senin kime düşman olduğun da beni ilgilendirmiyor. Kimin hakkında ne biliyorsan paylaş. Ama bir gün Türk adaletine hesap vereceksin.''

Güncellenme Tarihi : 30.6.2022 00:00

İLGİLİ HABERLER