Asayiş
  • 31.10.2005 00:03

SEDAT ŞAHİN'E AİT OLDUĞU İDDİA EDİLEN OTOPARKA SALDIRI...

İSTANBUL  - Ortaköy'de Sedat Şahin'e ait olduğu iddia edilen bir otopark ve oto yıkama istasyonuna el bombası atıldı ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. El bombasının patlamadığı olayda can kaybı olmazken, saldırganların bırakıp kaçtığı bir otomobilde uzun namlulu silahlar bulundu.
Bayrampaşa'da bir işyerine düzenlenen baskında, Sedat Şahin'in adamı olduğu iddia edilen 1 kişinin ve yanındaki arkadaşının ölmesinin ardından, Ortaköy'de Sedat Şahin'e ait olduğu iddia edilen bir işyerine saldırı düzenlendi. Dereboyu Caddesi Bulgurcu Sokak üzerinde bulunan "Tıp Merkezi Otopark ve Oto Yıkama" adlı işyerine 2 otomobille gelen saldırganlar, içeriye el bombası atıp uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Atılan el bombası patlamazken, sıkılan kurşunlar nedeniyle otoparkta maddi hasar meydana geldi.
Yaklaşık 10 kişi oldukları belirtilen saldırganlar olayın ardından kaçarken, 34 UHF 95 plakalı Hyundai Marka otomobili olay yerinde bıraktılar. Otomobilde yapılan aramalarda uzun namlulu silahlar bulundu.
Polis, can kaybının olmadığı saldırının ardından kaçan şahısların bulunması için operasyon başlattı. Yetkililer, bunun son günlerde Sedat Şahin ve Sarallar arasında yaşanan hesaplaşmanın uzantısı olabileceğini öne sürdü.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:46

İLGİLİ HABERLER