Dünya
  • 21.1.2022 21:45

Sedef Kabaş'ın Erdoğan'a ağır hakareti Türkiye'yi ayaklandırdı

Gazeteci Sedef Kabaş'ın CHP yandaşı TELE1 KANALI'NDA Erdoğan'a büyükbaş, Külliye'de ahır diyerek hakaret etmesi hem AK Parti'yi hemde sosyal medyayı ayaklandırdı.

AK Parti kanadından ilk tepki Ömer Çelik'ten geldi. Ömer Çelik şunları dedi:
Gazeteci sıfatı taşıyan Sedef Kabaş’ın bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanlığı makamını aşağılık sözlerle hedef alması muhalefet değil ahlaksızlık ve pespayeliktir. Bu ahlaksızlığı lanetliyoruz.Milletin oylarıyla seçilmiş seçilmiş Cumhurbaşkanımıza, Devletimizin başına bu çirkin üslupla hitap millete ve milli iradeye hakarettir. Bu ahlaksızlığı mahkum ediyoruz. Bu aşağılık davranışla hukuki ve siyasi olarak en güçlü şekilde mücadele edeceğiz.

Alpay Özalan'da tepkisini ortaya koydu: CHP yandaşı sözde gazeteci Sedef Kabaş, rezil sözlerle Cumhurbaşkanımıza saldırdı. Terbiyesizlik diz boyu... Seviyesiz Sedef Kabaş, haddini bil!

Sosyal medya da ayaklandı..

Bir vatandaş şunları dedi: Atatürk’de saraylarda yaşadı, Dolmabahçe sarayın da öldü, bu durumda Sedef Kabas Atatürk’e büyük baş dedi derhal 5816’dan dava edilmeli !!

İŞTE O TEPKİLER

CHP halka böyle hakaret ettikçe, böyle zırvaladıkça; Erdoğan veya sonrasında da ona benzer biri, 90 yaşında bile başkan seçilir. BU CHP ADAM OLMAZ!!! #HaddiniBilSedefKabas hadsiz ve utanmaz, arlanmaz SEDEF Kabaş!

Sedef Kabaş bir söz daha var hadi ben söyleyim “Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski O..pular melek oldu.

Demokrasi diyorsun, halkın seçtiğini tanımıyorsun. Diktatör diyorsun, sonra hakaret ediyorsun. Rezil ve yüzsüzsün Sedef #HaddiniBilSedefKabas

Sen yalan nasıl söylenir vaazları vermekten çıktığın kanalın ahır, kendinin de büyükbaş olduğunu görememişsin. #HaddiniBilSedefKabas

Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur demiş Sedef Kabaş. O yüzden mi yönettiğiniz her yer b.k kokuyor? #HaddiniBilSedefKabas

“İnsanda yok ise EDEP neylesin Medrese, Mektep! Okusa ALİM olsa yine EŞEK yine EŞEK ! – Mevlana #HaddiniBilSedefKabas

Milletin iradesiyle seçilmiş Cumhurbaşkanına hem “Diktatör” yaftalaması yapacaksın, hem de “Demokrasi” adı altında hakaret edebilecek kadar şuursuz ve küstah olacaksın..! #HaddiniBilSedefKabas

Eskiden Fetö kanalı Bugün Tv'de çalışan Sedef Kabaş'ın , Şimdi CHP kanalında çalışması tesadüf mü ?

Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bile isteye hakaret etmiş. Teşbihte hata ya da yanlış örnek falan değil. Nokta atışı. Zaten kendisi iletişim uzmanıdır. Hata yapmaz! Ama kimse ona hakaret etmesin. Hemen feryadı basar, mağduru oynar ve haklı çıkar.

Haddini bil büyükbaşın çocuğu

Sedef karabaş Ahır sadece senin gibilerin fonlanıp barındığınız yer tele 1 dir Ahlaksız Fetöcüler sizi.
 

Güncellenme Tarihi : 21.1.2022 22:04

İLGİLİ HABERLER