Ekonomi
  • 26.2.2022 18:48

Şehirlerarası Otobüs Kiralama’da Yeni Trend

Turizm taşımacılık sektörünün öncülerinden Ali Gültekin’in girişimi ile kurulan yeni otobüs kiralama platformu buskirala.com hizmet vermeye başladı. 1989 yılından beri yolcu taşıma hizmetleri sağlayan Ali Gültekin A.Ş. bu hizmeti İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanı sıra başta Antalya, Kayseri, Gaziantep, Trabzon, Eskişehir ve Bursa olmak üzere 81 ilin tamamına ulaştırmış.

Lüks şehirlerarası otobüsleri ülkemizin tamamında hem tur operatörlerine hem de bireysel kiralamalara sunan firma kalite ve standartları ile de oldukça dikkat çekiyor. Her şehirde 7/24 hizmet ve 5 farklı ebatta araç ile hizmet veriyor.

Otobüs kiralama hizmetlerinin yanı sıra minibüs kiralamada da oldukça iddialı olan buskirala.com ekibi 9 kişilik Vip minibüs, 16 kişilik minibüs, 19 kişilik minibüs ve 31 kişilik midibüsleri de filosunda hazır bulunduruyor.

Hizmetlerinin tamamını şoförlü olarak veriyorlar. Bu durumu yolcuların güvenliği ile bütünleştiren buskirala.com ekibi, şoförsüz minibüs veya şoförsüz otobüs kiralama hizmetini asla sunmayacağını belirtiyor. Kiralık otobüsleri ile Türkiye’nin her köşesinde ulaşabileceğiniz kusursuz bir ulaşım ağı oluşturmuşlar.

Yoğun dönemlerde araç filosunun yetersiz kalması durumunda ek olarak hizmete alacakları araçlar için bir çok alt yüklenici ile de imza atan kuruluş yeni sezona şimdiden hazır gibi görünüyor.

Otobüs kiralama hizmetlerini bir adım daha önde götüren buskirala.com ekibi şehirlerarası otobüs filosunda 2+1 37 kişilik otobüsler, 46 kişilik otobüsler ve 54 kişilik otobüsler bulunduruyor. Tamamı D2 yetki belgesi ile belgelendirilmiş bu araçlar ile yüksek kaliteli bir hizmet anlayışını ülkemizin tamamına sunuyor.

www.buskirala.com

Güncellenme Tarihi : 26.2.2022 18:50

İLGİLİ HABERLER