Gündem
  • 18.3.2021 22:10

Şehitlikte kızdığı gazi yakınına seni arar bulurum diyen İmamoğlu'na tepki yağdı

İmamoğlu 'seni bulurum' dedi, sosyal medya ayağa kalktı! Binlerce 'beni bul' tweeti atıldı!

Edirnekapı Şehitliği’nde düzenlenen törende gazi yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İBB Başkanı İmamoğlu’na tepki göstermişti. İmamoğlu’nun, ‘Seni bulurum’ sözlerinin ardından Twitter’da, ‘Beni bul’ etiketiyle binlerce tweet atıldı.

Resim

HDPPKK'LI PERVİN BULDANLA AĞAÇ DİKMEDE

Resim

PERVİN NİYE GELMEDİ Kİ..

Edirnekapı Şehitliği’nde düzenlenen Çanakkale Şehitleri’ni Anma Töreni'nde gazi yakını bir kişi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, "Daha Gara şehitlerinin 40’ı çıkmadı. Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil" diyerek tepki gösterdi. İmamoğlu ise "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun. Seni araştırır bulurum ben merak etme" diye yanıt verdi.

SOSYAL MEDYADA #BENİBUL ETİKETİNE BİNLERCE TWEET

Ekrem İmamoğlu'nun gazi yakınını 'seni bulurum ben merak etme' sözleriyle tehdit etmesi üzerine vatandaşlar Twitter'da #benibul etiketi açtı. Binlerce tweetin atıldığı #benibul etiketiyle sosyal medya kullanıcıları İmamoğlu'nun vatandaşı tehdit ettiği anlara tepkisini gösterdi. Beni bul hastagi Twitter'da birinci sırada yer aldı.

 

Twitter kullanıcılarının yanında birçok gazeteci, belediye başkanı gibi önemli meslek gruplarından isimler de İmamoğlu'na tepki tweeti attı.

Sn. başkan ağaç dikerken Pervin Buldan yanınızda idi. Şehitlerimizi ziyarette ve Çanakkale Zaferi gibi önemli bir günde neden yanınızda değil? Cevabını bende merak ediyorum... Neden?!
 

Bunlara "Hoca"nın emriyle zorunlu Fetö nikahı kıyıldı. Kız tarafının tek şartı "İhanetimi görmemezlikten gelip, bana en ufak saldırı olduğunda yanımda olacaksın. Ama ben senin hiçbir kutsalını sahiplenmeyeceğim"

"Bastığın yerleri ‘toprak’ diyerek geçme, tanı, Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı."@ekrem_imamoglu  Şehitlerimizi, gazilerimizi incitme. İncitirsen incinirsin... Kibrini kendine sakla...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na şehitlikte tepki gösteren Mustafa İlker Yılmaz: “Samimiyetsizliği gördüğüm için buna tepki gösterdim"

Seni bul'urum'' diyen, 10 gün önce Pervin Bul'dan'ı buldu..!

Sanırım basİT meselede olduğu gibi şöyle diyecek sıvamak için: “Ben seni arar bulurum derken, buluşur neden Pervin’le ağaç diktiğimizi konuşuruz demek istemiştim” Yalan deyince Kemal bey bunun elini öper söyleyeyim.

Güç ellerine geçtiği an korkunç kötüleşebilenler de bugün #Ekofelaket var...da öyle seni bulurum demekle olmuyor!!!

Ekrem Beni Bulamaz Ekrem Beni bulamaz Zambak, Zumbak, Dön Arkana İyi bak

Terör örgütüyle kol kola gireni kutla; ‘Gazi’ yakınını tehdit et! Bu zihniyeti şiddetle kınıyoruz! ‘Seni bulurum!’ diyerek tehdit ettikleri, bu vatanın gerçek sahipleridir. Onların cesareti; kendilerine rağmen bu milletin yegâne gücüdür. #BeniBul

Dün çakalla birlikte sürüye daldı, Bugün çobanla birlikte yas tutuyor!

Bir gazi yakınının isyanına “Seni bulurum” diyerek tehditler savuran, İBB Başkanlığı makamını işgal eden malum şahsa çağrımızdır. #BeniBul

@ekrem_imamoglu

! Şehit Analarımızla ve Gazilerimizle sana ve ittifak ortağın terör sevicilere hesap sormak için bekliyoruz!

Gazi yakınını ne hakla tehdit ediyorsun? Nerden buluyorsun bu cesareti sen! Gazi yakını söylediklerinde haklı. Zoruna gitti çünkü! Beni bul Ekrem #benibul! Asıl hadsiz sizsiniz!

Güncellenme Tarihi : 18.3.2021 22:13

İLGİLİ HABERLER