Medya
  • 7.10.2008 02:10

SEKSİ YILDIZ AGUİLERA'DAN ACUN'A 'VARIM!..'

Christina Aguilera, "Var mısın Yok musun"da yarışmacı olmak için Acun Ilıcalı’nın teklifine evet dedi.
Albümleri 40 milyonun üzerinde satan dört Grammy ödüllü Christina Aguilera, "Var mısın Yok musun"da yarışmacı olmak için Acun Ilıcalı’nın teklifine evet dedi.
SON olarak MTV ödül töreninde yaptığı şovla tüm dünyada adından söz ettiren seksi şarkıcı 19 Ekim Pazar gecesi "Var mısın Yok musun"da kimsesiz çocuklar adına yarışacak. Kazandığı ödülü kimsesiz çocuklara bağışlayacak olan Aguilera, programın detaylarını konuşmak için yarın Los Angeles'ta Acun Ilıcalı'yla buluşacak. Ilıcalı, Aguilera'yı yarışmacı Selin'in 143 bin YTL kazandığı bölümle ikna etti. Acun programın yayın bandını isteyen Aguilera'ya, sarışın haliyle Aguilera'yı andıran Selin'in yarıştığı bölümün DVD'sini gönderdi.
Pogramın orijinali "Deal or No Deal"i bilen Aguilera, bölümü izledikten sonra menajerlerine programın bu halinin çok daha eğlenceli olduğunu, sunucuyu çok sempatik bulduğunu belirterek yarışmaya katılacağını bildirdi. Kiev'de vereceği konser sonrasında 19 Ekim'de Londra'da olması gereken Aguilera programını değiştirerek İstanbul’a gelmeye karar verdi. Aguilera 19 Ekim'de programda sadece yarışmakla kalmayacak iki şarkısını da seslendirecek. Acun Ilıcalı, "Var mısın Yok musun"un çekimlerinden sonra Aguilera'ya üç gün boyunca İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezdirecek.
Yarın Los Angeles'ta Acun Ilıcalı ile tanışacak olan seksi yıldız, İstanbul gezisini de üç gün olarak planladı. (HÜRRİYET)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:40

İLGİLİ HABERLER