Gündem
  • 12.7.2006 00:11

SEKSİ 'ZEYNA' TUĞÇE KAZAZ!..

Geçtiğimiz haftalarda Armani'nin Milano'daki defilesinde podyuma çıkan Tuğçe Kazaz, bu defile sonrasında İstanbul'a geldi. Ayağının tozuyla Gizia firmasının 2007 kış kampanyası için objektif karşısına geçen ünlü manken, giydiği kıyafetler ve aksesuvarlar ile savaşçı bir masal karakteri olarak görüntüledi.

Güçlü ve büyüleyici olduğu kadar seksi kimliği ile metruk bir şatoda poz veren Kazaz'ın bu görüntüleri, Zeyna'yı anımsattı. Atina’nın en ünlü alışveriş semtleri olan Glyfada, Kolonaki ve Kifisya’da üç mağaza açan Gizia, Ağustos ayı itibarı ile Yunanistan’da bu fotoğraflar ile yoğun bir reklam kampanyasına başlayacağını açıkladı.

 

Çekimden Notlar:

* Dünyaca ünlü birçok markanın kampanyalarında görev alan Desmond Van Staden ve Donatien Veisman gibi isimlerin görev aldığı çekim, Nihat Odabaşı tarafından gerçekleştirildi.

* Fotoğraf çekimleri İstanbul'da Film Sokağında bir haftada kurulan bir dekor önünde gerçekleştirildi. Ve çekimlerde 50 kişilik bir ekip görev aldı.

* Çekimde kullanılan savaşçı kaskları, kılıçlar, taçlar ve kalkanlar Star Wars filminin aksesuarlarını üreten İspanyol bir usta tarafından hazırlandı.

/HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:24

İLGİLİ HABERLER