Gündem
  • 18.10.2021 01:24

Selçuk Bayraktar gazeteci İsmail Saymaz'a patladı.. Alçak

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, gazeteci İsmail Saymaz‘ın T3 Vakfı ile ilgili iddialarını sürdürmesi üzerine “Bu alçakların iftiraları yan yana koyulsa İstanbul’dan Kandil’e yol olur” diye tepki gösterdi.

T3 Vakfı’ndan yapılan açıklamada davadan gelen paranın ahlaklı gazeteciler yetişmesi için iletişim fakültesi öğrencilerine verileceği açıklandı.

“İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE BURS OLARAK VERİLECEK”

T3 Vakfı’nın Twitter hesabından İsmail Saymaz‘dan kazanılan tazminatların iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak verileceği belirtilen açıklamada “Gazeteci olduğu iddiasıyla yazı yazan ve tv programlarına katılan i. saymaz, daha önce vakfımıza yönelik iftira kampanyasına aracılık etmiş, sonrasında ahlak ve şeref çağrımız üzerine özür dilemişti. Aynı iftira ve karalamayı katıldığı tv programında tekrar etmesinden ötürü, vakfımızın hukukunu korumak adına dava açacağız. Kazandığımız tazminatı -daha öncekilerde olduğu gibi- ahlaklı gazeteciler olmaları umuduyla iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak vereceğiz. İftira ve karalamalarla beslenenler aleyhine açmış olduğumuz davaların yedisi sonuçlandı, davalılar toplam 128.000 TL tazminat ödemeye mahkum edildi. Bu meblağdan 60.000 TL’si üst mahkeme olan İstinaf Mahkemesi kararı ile kesinleşti. Saygıyla Duyurulur.” ifadeleri kullanıldı.

“ALÇAK İFTİRALARIN İSTANBUL’DAN KANDİL’E YOL OLUR”
Twitter’dan açıklama yapan Baykar Teknik Müdürü ve T3 Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, “Ahlak ve şeref çağrımız vaktiyle özür diletmişse de, iftira ve karalama dürtüsüne engel olamamış. Bu alçakların iftiraları yan yana koyulsa İstanbul’dan Kandil’e yol olur. Sebebi Milli Teknoloji Hamlesi gönüllüsü binlerce gencimiz mi, Milli S/İHA’larımız mı?” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 18.10.2021 15:30

İLGİLİ HABERLER