Spor
  • 7.5.2013 00:40

Selçuk en beğendiği frikik golünü açıkladı

Kamuoyunda sık sık tartışılan Galatasaray'ın serbest vuruşlarını Selçuk İnan, kimin nasıl attığını açıkladı.

Şampiyon Galatasaray'ın iki yıldızı Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, LigTV'de canlı yayına katıldı. Selçuk'un serbest vuruş gollerinin gösterildiği programda yıldız oyuncunun Drogba ile serbest vuruşları nasıl kullandıkları da soruldu. Selçuk, Drogba'ya 'sen kullanma ben vuracağım' diyemeyeceğini belirtirken, "Kim vurmak isterse bırakırım zaten. Takım arkadaşlarım da benim vurmamı istiyordu. Drogba da zaten maç öncesi yakın olursa sen kullan demişti" ifadelerini kullandı.
 
Selçuk'un açıklamalarından satır başları şöyle;
 
"Hedeflerimiz sürekli artarak ilerliyor"
 
"Galatasaray'a geldiğimde ligi 8. bitirmiş bir takım vardı. Hepimiz bir hedef için gelmiştik. Şimdi ise 2 senedir şampiyon oluyoruz. Hedeflerimiz sürekli artarak ilerliyor. Seneye daha da ileri gideceğiz. Şampiyonluk coşkusu anlatılmaz, yaşanması gerekiyor. Allah herkese nasip etsin. Harika bir duygu."
 
En beğendiği frikik Fenerbahçe'ye attığı
 
"Ben alt yapıdan beri frikiklere çalışıyorum. Gol atmak istiyorsanız barajı geçmek en önemlisi. Ben buna çok çalıştım. Galatasaray'da en beğendiğim frikik golü, Süper Final'de Fenerbahçe'ye attığım gol. Frikik gollerinde kaleci hatalarından çok benim düşüncelerim de etkili. Kalecilerin tahmin ettiği yerin tam tersine atıyorum."
 
"Sıkıştığımızda Drogba'ya vuruyoruz"
 
"Drogba tartışılacak bir insan değil. Soyunma odasına karakteriyle kişiliğiyle bize çok şey kattı. Eskiden hocamız bize ileri gelişigüzel vurmayın diyordu. Ama şimdi Drogba var. Sıkıştığınızda ileri vurun diyor."
 
"Sahaya kaptan çıkmayı hayatım boyunca unutamam"
 
"Galatasaray'da her şey çok güzel gidiyor. Avrupa'da oynamak her futbolcunun hayalidir. İlerleyen zamanda kulübün menfaatleri doğrultusunda Avrupa'da forma giymek isterim. Kaptanlık benim için çok önemli olay. Sahaya kaptan olarak çıkmak çok önemli. Hayatım boyunca unutmam."
 
"10 km altında koşarsam hoca beni kovar zaten"
 
"Maç öncesi konuşmalarda 'İnşallah kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun' diyorum. Burak 'O bir golü ben atayım' diyor. Hamit ağabey hep benden fazla koşuyor. 10 kilometre altında koşarşam hoca beni kovar zaten. Ama bu maça göre değişiyor. 3-0 olduğu zaman örneğin ekonomik oynuyoruz. Mersin İdman Yurdu maçında oynamadım. Dışarıdan izlemek daha zormuş. Sanki 3 tane 90 dakika oynadım."
Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER