Spor
  • 22.11.2016 13:11

Selçuk İnan bugünkü idmana katıldı

Fenerbahçe - Galatasaray maçında oyuna alınmadığı için Ayhan Akman ile tartışan ve kadro dışı kaldığı iddia edilen Selçuk İnan krizi aşıldı. Başkan Dursun Özbek ve yönetimle bir görüşme gerçekleştiren milli oyuncu idmana kadıldı.

Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek ile Dursun Özbek'in sahibi olduğu otelde görüşen Selçuk, "Kadro dışı yok. Yarın başkanla konuşacağım. Toplantı çok iyi geçti. Şu an için herhangi bir sıkıntı yok. Takımda en iyi anlaştığım isimlerden biri Ayhan Akman'dır. Sadece oyuna girmek istediğimi söyledim. Yaptığım buydu. Kimseden bir çekincemiz yok. Biz bu zamana kadar Galatasaray'a hizmet ettik, bundan sonra da etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

FLORYA'DA ANTRENMANA ÇIKTI
Galatasaray'ın Fenerbahçe ile yaptığı derbide yardımcı antrenör Ayhan Akman ile yaşadığı tartışma krize neden olan takım kaptanı Selçuk İnan'ın bugün yapılacak antrenmana katıldı. Derbi maçta yedek soyundurulan ve üçüncü oyuncu değişikliğinin ardından kulübede yardımcı antrenör Akman ile sert bir diyaloğa giren Selçuk, ortamın sakinleşmesi için yönetim tarafından izin verilmesi nedeniyle dünkü antrenmana katılmamıştı.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, başkan danışmanı Mehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün, toplantı yaptı. Yöneticilerin Selçuk'la konuştuktan sonra ikna olduğu ve Başkan Dursun Özbek'in de Riekerink ile yaptığı görüşmeden sonra af kararı çıktığı belirtildi.

FENERBAHÇE MAÇINDA SELÇUK İLE AYHAN ARASINDA NELER OLDU?
Galatasaray'ın Hollandalı hocası Riekerink, Fenerbahçe karşısında 1-0 geride olduğu sırada 3. oyuncu değişikliği hakkını Cavanda'yı oyuna alarak kullandı. Oyuna girmek isteyen Selçuk İnan, Riekerink'in son değişiklik hakkında da kendisini oyuna almaması üzerine çılgına döndü. Selçuk İnan'ın yedek kulübesinde Ayhan Akman ile tartıştığı ve ''Biz ısınıyoruz ama burada oturan adam oyuna giriyor'' ifadelerini kullandığı belirtildi. Ayhan Akman'ın da bu sözlerden sonra Selçuk'a ''Sen kimsin?'' sözleriyle cevap verirken, Selçuk'un da ''Ben bu takımın kaptanıyım'' dediği belirtildi. Oldukça sinirlenen tecrübeli futbolcu eşofmanlarını fırlattı. Selçuk İnan, yardımcı hoca Ayhan Akman'la da bir süre daha tartıştı.

Güncellenme Tarihi : 22.11.2016 13:12

İLGİLİ HABERLER