Gündem
  • 21.1.2021 23:29

Selçuk Özdağ'ı döven saldırgandan olay sözler!.. Utanmıyor musun FETÖ'yü övmeye deyip tokatladım

Selçuk Özdağ’a saldırıdan sonra gözaltına alınan iki şüphelinin işlemleri sürüyor. Bu kapsamda ifade veren iki şüpheliden birisinin, Ankara Üniversitesi DTCF öğrencisi olan Abdurrahman Gülseren olduğu öğrenildi. Gülseren, şunları kaydetti:

10-ekim-katliamini-oven-abdurrahman-gulseren-de-ozdag-a-saldiranlar-arasinda-831108-1.

“Yukarıda vermiş olduğum bilgiler bana aittir. Avukat talep ediyorum ifademi avukatım olan huzurunda vermek istiyorum dedi ve ifadesine geçildi. Bana sormuş olduğunuz olay ile ilgili, olayda şüpheli olarak adı geçen Gülahmet TÜRK benim 2-3 yıllı k arkadaşım olur kendisi ile Gazi mahallesinde bulunan bir spor salonunda tanıştık ve kendisi ile Ankara’da olduğu sürede görüşürdük. Gülahmet ile 14.01.2021 günü bir sonraki gün olan 15.01.2021 günü buluşup iş aramaya gitmek için sözleştik.

10 Ekim katliamını öven Abdurrahman Gülseren de Özdağ'a saldıranlar arasında

Sabah saat 08:30 sıralarında Gülahmet ile Kızılay semtinde buluştuk, sonra aramak için Çankaya semtine gitmek için bir arkadaşımızdan emanet aldığımız plakasını bilmediğim beyaz renkli bir aracımız vardı.

Yolda giderken iş yerlerine eleman ihtiyaçları olup olmadığını sorarak iş aramaya devam ettik, aracımızı adresini bilmediğim bir sokağa park etmiştik ve iş aramaya yaya olarak devam ediyorduk, yolda giderken kendisini sosyal medya ve televizyondan tanıdığım Selçuk Özdağ isimli şahsı gördüm kendisine daha önce yapmış olduğu yazı ve söylemlerini sormak için yanına gittim, selam verdim kendisine “siz Selçuk Özdağ mısınız?” diye sordum kendisi de bana “evet” diye cevap verdi, size bir soru sorabilir miyim dedim. O da bana evet dedi.

Ben “siz daha önce Milletvekilliği yapmış, milletimizin vergilerinden maaş almış bir insansınız, Fetö terör örgütü lideri Fethullah GÜLEN hakkında, Fethullah Hoca efendiye küfür etmek Allah ‘ın gücüne gider ifadesi ve PKK hakkında olumlayıcı ifadeleriniz hangi milli vicdana, hangi vatanseverliğe sığar” diye sordum. O da bana “Vatanseverliği sizden mi öğreneceğim Piçler” diyerek saldırdı ve benim çeneme bir yumruk attı , sonra yanımda bulunan Gülahmet isimli arkadaşım bizi aralamak istedi ona da yumruk attı, aramızda bir arbede çıktı.

Kendilerini savunduklarını iddia eden Gülseren, ifadesine şöyle devam etti :

“Arbede sırasında Selçuk Özdağ yere üşerek yol kenarında bulunan bahçe korkuluğuna kafasını vurdu, yerden kalkarken orada bulunan kim bilmediğim, tanımadığım şoförü yada koruması olan kişiye seslenerek “Bayram vur piçleri” diye bağırdı. Bende bu şahsın elini belinde doğru görünce bu şahsı tutarak orada bulunan bir aracın üzerine doğru itekledim ve bize ateş edeceklerini düşündüğümüzden Gülahmet ile birlikte olay yerinden uzaklaştık., biz uzaklaşırken arkamızdan 4 el ateş edildi ancak bize isabet etmedi, biz de park etmiş olduğumuz acın yanına gittik ve aracımıza binerek olay yerinden uzaklaştık birlikte Gülahmet’in Gazi Mahallesinde bulunan ikametine gittik. Olay olduktan sonra Selçuk Özdağ isimli şahıs olayın biz tarafından silah ve sopa kullanmak sureti ile gerçekleştiği yönünde açıklamalarda bulunmuştur ancak kesinlikle bu gerçek değildir biz olay yeri adrese tesadüfen iş aramak maksatlı gittik, kendisi ile karşılaşmamız tesadüftür, bizde ne sopa nede silah yoktu tam aksine bize karşı silahlı bir saldırı olmuştur kendisinin yapmış olduğu açıklamalar yalandır, olayın reklamını yapmaya çalışmaktadır.”

A Haber, Gülseren’in söz konusu açıklamasına canlı yayınında yer verdi. “Saldırganın ülkücü olduğu iddiası MHP tarafından yalanlanmıştı” denilen haberde, şüpheli Gülseren’in Erdoğan ile ilgili sözlerine dikkat çekildi.

 

Güncellenme Tarihi : 21.1.2021 22:49

İLGİLİ HABERLER