Spor
  • 21.1.2014 13:00

Selçuk'tan Fenerbahçe'ye gözdağı

Cim Bom'un kaptanı Selçuk İnan'dan, Fenerbahçe'ye gözdağı: “8 puanlık fark kapatılabilir. Nasıl açıldıysa, öyle kapatılabilir. Sürekli kazanıp iyi bir seri yakalamamız gerekiyor”

Galatasaray’da takım kaptanı Selçuk İnan, NTVSpor’a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’ye gözdağı verdi. Aradaki 8 puanlık farkın kapatılabileceğini vurgulayan tecrübeli futbolcu, “Nasıl açıldıysa, öyle kapanabilir. Sürekli kazanıp iyi bir seri yakalamamız gerekiyor. Bunu yapabilmek için her şeyimizi ortaya koyacağız. Fikstür avantajı gibi bir konuya inanmıyorum, sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi. Fatih Terim’in ayrılışından da bahseden Selçuk, “Biz Türkler duygularıyla hareket eden insanlarız. Birçok etkenden dolayı üzülebiliyoruz. Fatih hoca ile şampiyonluklar kazandık ama bu yönetimsel bir karardı. İlk gittiğinde çok üzüldük. Ancak biz profesyoneliz. Artık bunu da aştığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

‘Drogba çok heyecanlı’

Chelsea maçına yönelik olarak özellikle Drogba’nın çok heyecanlı olduğunu belirten Selçuk İnan, tecrübeli golcünün maçı nasıl kazanabileceklirini sürekli olarak kendilerine aktardığını da sözlerine ekledi. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:20

İLGİLİ HABERLER