Asayiş
  • 30.7.2008 06:15

SEMİZOTU PİŞİRDİ DİYE KARISINI BIÇAKLAYAN ADAMA ŞOK CEZA!..

Semizotu yemeği yaptığı için karısını bıçaklayan adama bir yıl meyhaneye gitmeme cezası verildi. Sanık, "Bu ceza Allah'ın bize bir lütfudur. Hem eşim kurtuldu, hem ben kurtuldum" diyerek cezaya sevindi.
Bursa'da 3 Haziran'da semizotu yemeği pişirdiği için tartıştığı 30 yıllık hayat arkadaşı Müşerref Kurtuluş'u (47) bıçakla yaralamakla suçlanan sanık Bedri Kurtuluş, dün son kez hakim karşısına çıktı. 10 yıla kadar hapsi talep edilen Bedri Kurtuluş (55) çok pişman olduğunu söyledi.
EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMADI
Müşerref Kurtuluş ise hayat arkadaşından şikayetçi olmadığını belirtti. Mahkeme, sanığı "tahrik altında kasten eşini yaralamak" suçundan 3 yıl hapis cezasına çarptırdı. Duruşmadaki iyi hali ve eşinin şikayetçi olmaması sebebiyle sanığın cezası 1 yıl 10 ay 15 güne indirildi. Ardından hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilen sanığa, Avrupai bir ceza verildi. 5 yıl denetime tabi tutulmasına karar verilen Bedri Kurtuluş'un bir yıldan fazla olmamak üzere içkili lokantalara girmesi yasaklandı.
Verilen cezayla ilgili dünyanın en şanslı insanı olduğunu ifade eden Bedri Kurtuluş, "O iki çocuğumun annesi. Allah onu bize bağışladı. Hem ben kurtuldum hem eşim" diye konuştu. Bir anlık öfkenin kurbanı olduğunu anlatan Kurtuluş, "Benim gibi evli insanlar aynı hatayı yapmasın. Sinirlenince evden çıkıp gitsinler" tavsiyesinde bulundu.
Aslında eşinin semiz otu yemeğini çok güzel yaptığını anlatan Kurtuluş, sözlerini şöyle tamamladı: "Daha önce iki kez ameliyat olmuştum. O günkü semizotu yemeği de hastane yemeklerine benziyordu. Ben semizotunu, kıyma ve pirinçli pişirilip üzerine sarımsaklı yoğurt dökünce seviyorum. İnşallah birlikte toplar yaparız. 10 gün sonra kızım evleniyor. Bu ceza bize Allah'ın bir lütfu."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:29

İLGİLİ HABERLER