Spor
  • 22.10.2008 01:54

"SEN KÜÇÜK TAKIMIN KÜÇÜK HOCASISIN"

Fuat Akdağ’ın sunduğu, Mehmet Y.Yılmaz, Haşmet Babaoğlu ve Hıncal Uluç’un futbol sohbetleri ile renk kattığı spor yorum programı 90 Dakika’nın gündemi, hafta sonu Turkcell Süper Lig’de oynanan karşılaşmalardı. Hıncal Uluç, “arkadaşımdır” dediği Yılmaz Vural hakkında oldukça sert sözlere sarfetti.
Sözlerine; “Kenarda Yılmaz Vural’ı seyrediyoruz. Kendini yerden yere atıyor, hakemlerin üzerine saldırıyor, saatini gösteriyor... Yani ‘bana bu maçı hakem kaybettirdi’ diyor. Görüntü bu ama gerçekler tamamen farklı.” şeklinde başlayan Uluç’un üslubu konuştukça daha da sertleştirdi...
Kocaelispor Bu maçı Yılmaz Vural Yüzünden Kaybetti
Körfez ekibinin karşılaşmayı kaybetmesinin baş mimarı olarak Yılmaz Vural’ı ilan eden usta gazeteci sözlerine şöyle devam etti:
“Kocaelispor Bu maçı Yılmaz Vural yüzünden kaybetti. Bu hakeme rağmen, her şeye rağmen Kocaelispor bu maçı alırdı, eğer Yılmaz büyük takımın büyük hocası olmaya layık olsaydı. Yılmaz Vural arkadaşım. Sevdiğim insanlardan bir tanesi. Yıllardan beri de şikayet eder durur, ’Ben niye Milli Takımda, Fenerbahçe’de, Beşiktaş'ta, Galatasaray’da değilim’ diye... İşte bu yüzden Yılmaz Hoca. Çünkü sen küçük takımın küçük hocasısın. Büyük takımın büyük hocası olacak düşünce düzeyine gelemedin...”


Televizyon Gazetesi / Engin Medya

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER