Gündem
  • 28.5.2006 13:42

ŞENAY AKAY HAKKINDA ÇIKAN HABERLERE ÖFKE SAÇTI

SERHAT ÖZŞAHİN
SİNOP- Bazı gazetelerde çıkan haberlerde kuaförüne olan borcunu ödemediği iddia edilen ünlü manken Şenay Akay, haberlere tepki göstererek, "Böyle bir şey yok. Ayrıca benim mali durumum kimseyi de ilgilendirmez" dedi.
Sinop'taki bir mağazanın marka tanıtımı ve imza gününe katılan Şenay Akay'ı yakından görmek isteyen vatandaşlar kısa süreli izdiham oluşturdu. Ünlü mankenin kalabalığa attığı promosyonları vatandaşlar kapabilmek için birbirleriyle yarıştı. Yapılan açılış sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Şenay Akay, bazı gazetelerde kuaförüne olan borcunu ödemediği haberlerine tepki gösterdi. Bir basın mensubunun "Tuğba Özay ve Ayşe Hatun Önal ile beraber kuaförünüzün bir yıldır borcunu ödememişsiniz. Ayrıca bu mekana uzun süredir uğramıyormuşsunuz. Bu doğru mu?" sorusuna ünlü manken, şu cevabı verdi:
"Peki bunu açıklayan kimmiş? Çok merak ediyorum. Allah'a şükür benim hiç kimseye borcum yok. Ayrıca benim mali durumum hiç kimseyi ilgilendirmez. Mürsel Danışman ile uzun zamandır çalışıyorum ve benim kuaförümdür. Daha önceden çeşitli kuaförlerle barter sistemiyle çalışmıştım. Şu anda barter sistemiyle çalıştığım herhangi bir kuaför yok. Mürsel beyle de böyle bir anlaşmamız yok. Mürsel beye her gittiğimde kendi saçımın ücreti neyse onu hemen veririm. Bunu kim söylediyse ispatlaması gerekir. İddia ispatı gerektirir."
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER