Spor
  • 14.10.2008 02:17

ŞEN'DEN FENER'İ KURTARACAK İSİM!..

F.Bahçe’nin efsane başkanlarından Ali Şen, takımda yaşanan kötü gidişe son verecek formülü açıkladı: “Hemen Aragones’le el sıkışılmalı ve Rıdvan Dilmen tam yetkiyle takımın başına getirilmeli.”F.Bahçe’nin eski başkanı Ali Şen, Kanaltürk’te yayınlanan Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Efsane başkan, takımdaki kötü gidişe son vermenin tek yolunun Teknik Direktör Aragones’in gönderilmesinden geçtiğini söyledi.
İspanyol hocanın disiplinli, deneyimli olduğunu ancak F.Bahçe’yi kaldıramadığını anlatan Şen, “Aragones’e sen bu işi beceremedin demek de doğru olmaz. Onun medeni bir şekilde el sıkışıp gitmesi gerek. F.Bahçe büyük bir kulüp ve Aragones’le bir yere gidemez” dedi. Şen, Aragones’in kalması halinde Kocaeli maçının kolay geçmeyeceğini, iki Arsenal karşılaşmasından da umudu olmadığını söyledi.
DENİZLİ, DİLMEN, TERİM
Çözümü Rıdvan Dilmen olarak gösteren Şen şöyle konuştu: “Menajer olarak değil tam yetkiyle takımın başına geçmeli. Yabancı bir hoca şu durumdaki takıma rahatlık getiremez. Ancak Türkiye’den biri yapar o da Rıdvan Dilmen’dir.” Bu durumun Süper Lig’e de rekabet getireceğini iddia eden Şen, “Beşiktaş, Mustafa Denizli’yi getirdi. Fener’e Rıdvan, G.Saray’a da Fatih Terim gelsin. Biz de rekabeti izleyelim” dedi.
RIDVAN: TEKLİF ALMADIM NASIL GELEYİM
Ali Şen’in F.Bahçe’nin kurtuluşu olarak gördüğü Rıdvan Dilmen ise Telegol programına telefonla bağlanıp düşüncelerini dile getirdi. Dilmen, “Aragones başarılı değil. F.Bahçe de başarılı değil ama ben akbaba gibi beklemiyorum” dedi. Kendisine bu konuyla ilgili bir teklif gelmediğinin altını çizen Dilmen şöyle konuştu: “46 yıllık F.Bahçeliyim. Takımın şu an mevcut bir hocası var. Göreve talip değilim. Ama beni uygun görürlerse Aziz Yıldırım’la oturur, F.Bahçe için konuşuruz.”

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:25

İLGİLİ HABERLER