Spor
  • 13.3.2009 12:32

ŞENER: GALATASARAY'I YENERSEK BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDERİZ

TRABZON - Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'ı yenmeleri halinde zirve yarışında büyük avantaj elde edeceklerini söyledi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şener, Galatasaray ile hafta sonu sahalarında yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, ''Galatasaray'ı yenersek büyük avantaj elde ederiz. Galatasaray epeyce geri kalır. Ama yenemezsek, berabere kalırsak, bu işler yine bitmez. Beşiktaş, ligde nereden nereye geldi'' dedi.
Ligde son 4 haftaya girilirken bazı şeylerin daha netleşeceğini ifade eden Şener, ''Galatasaray maçından sonra Gaziantep'e gideceğiz. Sivasspor ise Beşiktaş ile oynayacak. Bu iki rakibimizden en az biri puan kaybedecek. Bizim durumuz, oldukça avantajlı. Bir de çok iyi takımımız var. Yattara gibi oyuncularımız var. Alanzinho, göreceksiniz Türkiye'nin en iyi futbolcusu. Herkes onu hayranlıkla izleyecek'' diye konuştu.
Şener bir gazetecinin, ''Sahanızdaki puan kayıpları sonrası tepkiler oldu. Galatasaray maçında olası bir kötü sonuçta tepkilerin daha büyümesinden korkuyor musunuz?'' şeklindeki sorusuna karşılık da şunları söyledi:
''Ben Allah'tan başka hiçbir şeyden korkmam. Yıllardır, iki yenilgiden sonra hocaya tepki gösteriliyor, sonra yönetime, sonra da başkana. Bu usuldür, doğaldır da. İnsanlar çok iyi giden bir takımdan böyle sonuç beklemiyor. Ama kaybedilmiş hiç bir şey yok. Bütün takımlar kafa kafaya. Fikstür avantajımız var. Umuyorum, ligi çok iyi yerde, en iyi yerde bitireceğiz. Ersun hoca ile gelecek yıl kimi alalım diye konuştuk. Siz ise 'onunla devam edecek misiniz?' diye soruyorsunuz. Ersun hoca ligdeki en iyi hocalardan biri. Eğitimli hoca. Her konuda oturuyor, çalışıyor. Şu anda bir sıkıntımız yok.''
Başkan Şener, kulübü çok iyi yerlere getireceklerini ifade ederek, ''Gelecek yıl eylülde, başlayacağım şampiyonluğa oynuyoruz demeye. Çünkü takım oturacak'' dedi.
Arjantinli oyuncu Colman'ın aradıkları 10 numaradan daha fazla 10 numara olacağını kaydeden Şener, şöyle devam etti:
''Alanzinho da öyle olacak. Bu oyunculardan biri Norveç'ten, biri Arjantin'den geldi. Beni de Brezilya'ya gönderseler bir yılda caddeleri ezberlerim. Yeni gelen oyuncunun alışması için bir sezon geçiyor. Trabzon, küçük bir kent, gayet doğal. Bir dahaki senenin çok iyi takımı var. Alttan Giray, Ceyhun gibi oyuncular da geliyor. Gelecek yıl 2 takviye yapacağız.''

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:16

İLGİLİ HABERLER