Spor
  • 7.8.2009 16:02

ŞENER: 'ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ!..

Trabzonspor'un Hajduk Split'ten transfer ettiği Drago Gabric için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp başkanı Sadri Şener ve sportif direktör Ünal Karaman'ın da katıldığı imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Şener, teknik direktör Hugo Bross'un isteği üzerine sol kanattaki açığı gidermek amacıyla Gabriç'i transfer ettiklerini belirtti.

Şener, Avrupa Ligi'ne büyük önem verdiklerini de ifade ederek, ''Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor'dur. Ayrıca inşallah Avrupa Ligi'ne kalır, yeni bir vizyon ve açılım yakalarız. Bunun yanı sıra yarın oynayacağımız Sivasspor maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'' diye konuştu.

Gabriç de Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Trabzonspor'a önemli katkılar sağlayacağıma inanıyorum. Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Transferim için çok uğraştı. Bunun karşılığını vermek istiyorum. Çok hızlı bir oyuncuyum. Bu özelliğimle takıma katkı yapmak istiyorum'' dedi.

Hırvat oyuncu Gabriç, Avrupa maçlarında yer almamasının kendisi açısından olumsuz olabileceğini ama Trabzonspor'un çok başarılı sonuçlar elde edeceğine inandığını da kaydetti.

Konuşmaların ardından Gabriç, kendisini bordo-mavili renklere bağlayan 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:53

İLGİLİ HABERLER