Yaşam
  • 14.8.2009 04:48

'SENİ KAÇIRTIR HERKESE TECAVÜZ ETTİRİRİM!..'

Baba Kayacı, eşi ve kızına hakaret ve tehditle suçlandı.

Selahattin Kayacı'nın, bir TV programında kızı Aysun Kayacı için "hayırsız evlat" demesiyle başlayan tartışma adliye koridorlarına taşındı. Ünlü manken ve TV yıldızı Aysun Kayacı, babalık görevlerini yerine getirmediğini öne sürdüğü Selahattin Kayacı'nın annesi ve kendisini tehdit ettiğini öne sürerek savcılığa başvurdu. Kayacı verdiği şikâyet dilekçesinde, babasının annesine "Seni kaçırtır, herkese tecavüz ettiririm. Kızının yüzünü mahvettiririm. Televizyonda o...luklarınızı anlatır, rezil ederim. Sizi öldüreceğim" dediğini iddia etti.

'BANA İFTİRA ATILDI'

Selahattin Kayacı ise kendisine iftira atıldığını belirterek suçlamaları kabul etmedi. Soruşturmayı tamamlayan Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı, baba Kayacı hakkında "tehdit ve hakaret"ten 5 yıla kadar hapis istemiyle Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Selahattin Kayacı önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak. Aysun Kayacı geçmişte babasıyla yaşadığı sorunları "Çocukluğum karakollarda, ambulanslarda ve mahkemelerde geçti. Kendisi alkolik ve şizofrendir. Annem ve kız kardeşimle birlikte hep onun şiddetine maruz kaldık" diyerek anlatmıştı.

FİLM TEKLİFİ ALMIŞTI

Kızıyla yaşadığı polemikle gündeme gelen ve TV'de sabah programlarına konuk olan Selahattin Kayacı film teklifi bile almıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER