Spor
  • 9.11.2018 00:53

Şenol Güneş: 3 puanı hak etmiştik

Şenol Güneş: Kazanmayı hak etmiştik. Top, Vida’nın dizine çarptı ve gol oldu. Uzatma dakikalarında panikledik ve 2 pozisyon verdik...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şanssızlıktan yakındı. Güneş, "Kazanmak için sahaya çıktık. Kazanmayı hak etmiştik. Önde iyi toplar kazandık ama kullanırken eksik kaldık. Son 10 dakika oyundan düştük. O bölümde rakip gelmeye başladı. Top, Vida'nın dizine çarptı ve gol oldu. Oyuncularım çok çalıştı. Bu oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı. Uzatma dakikalarında panikledik ve 2 pozisyon verdik. Onun dışında takım gayet iyiydi. Hücumda daha isabetli pas yapamadık ve pozisyonları değerlendiremedik. İyi takımız. Bu grupta en kötü maçımızı kendi sahamızda oynadık" diye konuştu.

Lens'in durumu ciddi
Sakatlıklarla ilgili Güneş, "Lens'in sakatlığı önemli ama Dorukhan'ın sakatlığı biraz yorulmaya bağlı. O yüzden ciddi olan Lens gibi duruyor. Oyun olarak elimizden geleni yaptık. Sahamızda yapamamıştık. Rakipten üstün oynadık" ifadesini kullandı.

4 yılın dibinde
Beşiktaş'ın başında 20 resmi maçta 10 galibiyet alan teknik direktör Şenol Güneş, 4 sezonluk Beşiktaş kariyerinin yüzde 50 ile en düşük galibiyet yüzdesine sahip.

Taraftar müthişti
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Leipzig'in oyuncusu Demme, "Beşiktaş taraftarı inanılmaz. Onları asla unutmam" açıklamasını yaptı..

Güncellenme Tarihi : 9.11.2018 00:54

İLGİLİ HABERLER