Spor
  • 13.10.2020 21:47

Şenol Güneş açtı ağzını yumdu gözünü

A Milli Takım Tenik Direktörü Şenol Güneş, Sırbistan maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Güneş, "Eleştirilerde doğrular varsa dinleriz, yoksa dinlemeyiz çöpe atarız. Her türlü eleştiriye saygı duyarız" dedi.

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir futbolcusu İrfan Can Kahveci hakkında gelen soruya yanıt verdi. Kahveci'nin karantinadan dolayı takıma katılamadığını belirten Güneş, "Güzel ve doğru konuşmak için esasında sabrediyorum, şükrediyorum, dinliyorum, susuyorum, yeri geldiğinde cevap veririm diye düşünüyorum" dedi.
UEFA Uluslar Ligi'nde yarın Sırbistan ile karşılaşacak Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın karşısına çıktı
NTV Spor'un aktardığına göre tecrübeli teknik adam, "Biz herkesi dinliyoruz, görüyoruz. Kendimizi değerlendiriyoruz. Eleştirilerde doğrular varsa dinleriz, yoksa dinlemeyiz çöpe atarız. Her türlü eleştiriye saygı duyarız" diyerek röportajına başladı.
"Arsene Wenger, Uluslar Ligi'nin gereksiz olduğunu ve kaldırması gerektiğini düşünüyor. Sizin yorumunuz nedir?" sorusunu yanıtlayan Güneş, "UEFA Uluslar Ligi, hazırlık maçlarının anlamsızlığını ortadan kaldırdı. Futbol günümüzde para oldu artık. Gelir elde etme açısından önemli bir adım" dedi.

'ALMANYA GİBİ OLMAK İSTİYORUZ'

Futbol takımının istikrarlı görüntüsünü korumak istediğini belirten milli takım teknik direktörü, "Almanya zaman zaman tökezlese bile kurumsal kimliğini çok iyi oturttu. Almanya gibi olmak istiyoruz. Bu takım galibiyetlere alışan bir grup. Fransa'yı yendiğimiz gibi iyi oyunlarımızı sürekli hale getirmeliyiz" diye konuştu.
Şenol Güneş, sasın toplantısında Medipol Başakşehir futbolcusu İrfan Can Kahveci hakkında gelen soruya, "İrfan Can Kahveci hakkındaki görüşleri ve yorumları sonraya bırakıyorum. Herkes işine geleni anladığı için şu an konuşmaya gerek yok. İrfan, milli takıma çağrıldı. İrfan Can, karantinadan dolayı milli takıma katılamadı. Spekülasyonlara gerek yok. Güzel ve doğru konuşmak için esasında sabrediyorum, şükrediyorum, dinliyorum, susuyorum, yeri geldiğinde cevap veririm diye düşünüyorum" dedi.
Şenol Güneş, son olarak, "Milli takım her oyuncunun üstündedir. Bütün oyuncularımız mutlu, huzurlu. Yarın elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Şenol Güneş basın toplantısında konuştu: Eleştirilerde doğru varsa dinleriz

Güncellenme Tarihi : 13.10.2020 20:48

İLGİLİ HABERLER