Spor
  • 9.2.2019 22:12

Şenol Güneş milli takım için bakın ne dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ayrılık iddiaları konusunda açıklama yaptı.

Şenol Güneş şu ifadeleri kullandı:

Milli takımın başına geçeceği yönündeki iddialar sorulan Güneş, "Benim bilgim yok şu anda. Sosyal medyaya katılmıyorum. Sosyal medyadan bana yansıyan bir çok şey var ama ilgilenmiyorum. Dalgalar nereye gider bilmiyorum. Sosyal medya 3 senedir beni gönderiyordu. Şu anda tek konsantre olduğum şey Bursaspor maçı. Diğer şeyleri maçtan sonra konuşuruz.

Güneş ayrıca basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş Kulübü beni kovmadı, görevime de son vermedi, ben ne olursa olsun burada kalmak istiyorum. Beşiktaş ile anlaşır mıyım? Teklif gelsin, iyi teklif, anlaşırım."

"Takımdan kovsalar da gitmem düşüncesini biliyorsunuz. Başkan ile kavga etmedim, Allah'a şükür anlaşıldı. Fikir ayrılıklarım olduğunu söyledim, bunları biliyorsunuz. Ben bildiğimi paylaşıyorum, bilmediklerimi paylaşamam."

"Milli takım iddialarını reddettiniz mi?" sorusuna yanıt veren Güneş, şöyle konuştu:

"Reddetmedim. Ben şu anda bir görüşmem yapamam. Yapmam için kulüp gidip anlaş diyecek.

"Medyada benim muhattabım kimse yok. Benim muhattabım yönetimdir. Bana gelirlerse konuşurum. Gidip gitmeme konusu kolay bir konu değil."

"Yıldırım Demirören ile konuştum ama berberdeydim, o da oraya geliyor. O berbere de kızıyorum, ne zaman oraya gitsem oradan çıkıyor. Ali Koç da oraya geliyor."

"Milli takımdayken saçlarımı beğenmediler. Berbere dedim ki, Şehmuz, bak benim kafamın içi iyi, dışını eleştiriyorlar, senin sorunun."

"TÜRK FUTBOLUNUN BURAK'A İHTİYACI VAR"

Burak kalitesi belli bir oyuncu, takımını seviyor. Beşiktaş'ın bağrından çıktı. Gittiği yerde takımı için en iyisini yapmaya çalışan bir oyuncu. Daha dikkatli olursa işini yaparsa, hem Beşiktaş'ın hem Türk futbolunun ona ihtiyacı var. Biraz daha oynayıp güçlü olması gerekiyor. Golden çok takımın oynamasına katkı yapabilecek bir santrfor. Pres de yapıyor, pas da yapıyor gol de yapıyor. Bunu yapabilmesi için moralli olması gerekiyor. Taraftar da bu morali verdi. Ben de çok sevindim.

Biz şuanda bu maçı kazandık. Malatyaspor maçına hazırlanacağız. Erzurum maçında 3 puanı hak ettiğimiz düşünüyordum. Zor bir takım Malatya. Lig yarışına daha sonra bakacağız.

 

Güncellenme Tarihi : 9.2.2019 22:18

İLGİLİ HABERLER