Spor
  • 30.9.2018 15:23

Şenol Güneş'ten sözleşmelerin TL'ye çevrilmesine sert eleştiri

Şenol Güneş, futbolcuların sözleşmelerinin Türk lirasına çevrilmesini eleştirdi. Güneş bu durumun güven ortamını sarsacağını ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı ekibin Kayserispor'u 2-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Güneş, sözleşmelerin TL'ye çevrilmesinin yanlış olduğunu belirtti.

BU DURUM GÜVENİ SARSAR

"Çıkan her kanun toplumun yararına olması lazım" diyen Güneş, "Kanunların vicdanen de doğru olması lazım. Siz anlaşmaları ileriyi düşünmeden yaparsanız geri dönüşü size daha pahalıya patlar. Bu ülkenin güven sorunu var, birbirimizden şüphe ediyoruz. Kanunlardan da şüphe ediyoruz. Böyle olacaksa bu ülkede ekonomik kriz de olur, hukuk krizi de olur, eğitim krizi de olur. Ben oyuncularımın haklarını korumak için buradayım. Ben karar alırken keyfi davranmam, bir oyuncumu diğerine tercih edersem benim dengem bozulur, sonra takımın dengesi bozulur." şeklinde konuştu.

"Bu ülke bizim" diyerek sözlerini sürdüren Güneş şöyle konuştu: "Kriz de varsa bizim krizimiz ama kriz yok deniliyor. Yanlışla doğruyu karıştırırsak yeni kaoslar yaşarız. Birinin parasını almak diğerine vermek doğru değil. Kulüpler için konuşuyorum bu işin kolayı var. 2 milyın euro mu veriyorsun 1 milyon euroya indir, 500 bin euroya indir. Tavan parası desinler anlaşmaları bundan sonra öyle yapsınlar. Anlaşma yapıp bozduğunzaman ne malum 2 ay sonra bir daha anlaşmayı değişmeyeceksiniz, güveni sarsıyorsunuz. Bu doğru değil."

Güncellenme Tarihi : 30.9.2018 15:24

İLGİLİ HABERLER