Gündem
  • 30.11.2004 00:08

SERAY SEVER : BEN VERİCİYİM AMA ERKEKLER TATMİNSİZ YARATIKLARDIR VE DOYMAK BİLMEZLER

Seksi oyuncu Seray Sever Star Box’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.Erkeklerin tatminsiz yaratıklar olduğunu belirten Sever, “Asla doymak bilmezler. Beni aldatana çok büyük ceza veririm.İntikamım onu  kendimden uzak tutmaktır” dedi.

 

Star Box’un sorularını yanıtlayan Seray Sever, “Aldatıldığımı inkar etmiyorum. Tabi ki aldatıldım” şeklinde konuştu.

 

“Karşıma çıkan erkekler düzgün değilse benim suçum mu ?” diyen Seray Sever, “Bugüne kadar benden ayrılan erkek olmadı.Ben bir bulan bir daha kaçırmaz ama onlar ilişkiyi benim kaçacağım hale getiriyorlar. Ben erkek olsam beni kaçırmazdım. Bardak taşınca tasımı tarafımı toplayıp kayboluyorum” dedi.

 

Aynaya baktığında kendisini bakımlı ve seksi gördüğünü belirten Seray Sever, “Hep ben aldatılmıyorum. Son ilişkimde durum biraz farklıydı.Ben aldatıldığımı inkar etmiyorum. Tabi ki aldatıldım.Ben verici bir kadınım.Erkekler tatminsiz yaratıklardır ve doymak bilmezler” biçiminde konuştu.

 

Lezbiyen rolünü seve seve oynayacağını bildiren Sever, “Öpüşmem de sevişmem de diyenler oyuncu değildir.Lezbiyen rolünü de oynarım.Benim için filmi çekecek yönetmen önemlidir.Şimdiye kadar hiç öpüşme sevişme sahnesi çekmedim.Kaliteli bir film teklifi alırsam öpüşürüm de sevişirim de. Hem böylece içimdeki kadını uyandırabilirim” dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER