İstanbul Kapalıçarşı'da 2,0850 liradan alınan dolar 2,1250 liradan, 2,8400 liradan alınan euro ise 2,8750 liradan satılıyor.
Serbest piyasada döviz fiyatları

Hızlı Özet
“Serbest piyasada dolar 2,1250 liradan, euro 2,8750 liradan güne başladı”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ekonomi
#Doğal gaz#OMV#Sismik Araştırma
Türkiye Petrolleri Bulgaristan'da petrol ve doğal gaz arayacak
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Bulgaristan'ın Karadeniz'deki “Khan Tervel Blok 1-26” sahasında petrol ve doğal gaz arama ruhsatına yüzde 33 ortak oldu.
Habervitrini

Ekonomi
Altın fiyatlarında 5 ay sonra bir ilk
Ons ve gram altın, ABD Doları’ndaki toparlanma ve kâr satışlarının etkisiyle haftanın son gününde gerilemeye geçti.
Habervitrini

Ekonomi
En düşük emekli aylığını 23 bin 552 liraya çıkaran düzenleme yürürlüğe girdi
En düşük emekli aylığının artırılmasına yönelik düzenlemeyi de içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Habervitrini

Ekonomi
Karadeniz'in su ürünleri ihracatı yılın ilk yarısında 186 milyon doları aştı
AA muhabirinin Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) verilerinden derlediği bilgilere göre, su ürünleri ihracatında adından söz ettiren Karadeniz'den yılın ilk yarısında 28 ülkeye dış satım yapıldı.
Habervitrini
1 dk