Spor
  • 15.8.2009 03:46

SERCAN TRANSFERİ BURSASPOR'U AYAĞA KALDIRDI!..

Galatasaray'ın iş bitirici yöneticisi Haldun Üstünel'in Sercan Yıldırım için kolları sıvaması yeşil-beyazlı camiayı ayağa kaldırdı.

Sarı-kırmızılılara kazandırdığı süperstarlar sonrasında adı "Sihirbaz"a çıkan Üstünel'in, Sercan'ın babası Kenan Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından Bursaspor kulübü genç yıldızını kesinlikle satmayacağını açıklarken, Sercan'ın menajeri Efgan Erciyes ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları düne damga vuran gelişmelerdi.

Adı Fenerbahçe ve Premier Lig ekipleriyle de anılan Sercan'ı mutlaka kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın oyuncunun ailesiyle prensip anlaşmasına vardığı dün menajerinin yaptığı şu açıklamayla ortaya çıktı:

"Sercan için birçok takım devrede. Galatasaray da bu kulüpler arasında. Birkaç gün içinde bu transferde önemli gelişmeler olabilir. Bursaspor Kulubü sonuç itibariyle çıkarları doğrultusunda hareket ediyor. Galatasaray ile Bursaspor bu transferde anlaşırsa, Sercan Yıldırım Galatasaray'da oynar"

SAĞLAM KÖPÜRDÜ
Bursaspor cephesinde ise Sercan'ın ailesi ve menajerine tepki var. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam dün yaptığı açıklamada "Sercan, Bursaspor'un futbolcusu. Transferiyle ilgili son yetkili merci Bursaspor. Transferiyle ilgili babası, abisi, annesi ya da menajeri karar verecek durumda değil. Babası ve menajeri farklı boyutlarda konuşabilirler. Ama son kararı kulübü verir" diyerek genç yıldızı kolay kolay bırakmayacaklarını ifade etti. Galatasaray'ın Rijkaard'ın gözden çıkardığı isimlerin haricinde sürpriz isimlerin bulunduğu cazip bir transfer paketini Bursaspor yönetimine sunacağı ve genç yıldızın da Haldun Üstünel'e "Kulübümü ikna edin. Ben aynı gün Florya'da idmana çıkarım" dediği iddia edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER