Spor
  • 30.8.2009 04:56

'SERCAN'I SATIYORUM!..'

Fenerbahçe, Sercan Yıldırım'a adım adım yaklaşıyor. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın golcü futbolcunun babası Kenan Yıldırım'ı arayarak, "Sercan için Fenerbahçe'yle her konuda anlaşma sağladım. Hem kulüp için hem de Sercan için doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Bu nedenle onu Fenerbahçe'ye satıyorum. Ancak siz de F.Bahçeli yöneticilerle görüşüp anlaşın. Ancak fazla zaman kalmadı. Bu konuda elinizi biraz çabuk tutmanız doğru olur" dediği öğrenildi. Beşiktaş'ın milli maç sonrası G.Saray'la oynayacakları maçın ertelenmesi için Futbol Federasyonu'na yapmayı düşündüğü başvurunun kabul edilmeyeceği öğrenildi. Futbol Federasyonu'nun milli maç aralarından sonra oynanacak 13 Eylül'deki G.S-Beşiktaş, 18 Ekim'deki G.Saray-Trabzon, 25 Ekim'deki F.Bahçe-G.Saray ve 22 Kasım'daki Beşiktaş-Fenerbahçe derbilerinin hiçbirini ertelemeyeceği belirlendi.

ALİ BİLGİN Mİ VEDERSON MU?
İbrahim Yazıcı'nın bu isteğinden sonra Kenan Yıldırım'ın Sercan için Sarı-Lacivertli yönetimle bugün görüşmesi bekleniyor. Bu arada F.Bahçe Sercan'ın transferini yalanlasa da perşembe ve cuma günü önemli gelişmeler yaşandığı belirlendi. Bursaspor'un 7 milyon Euro'yu kabul ettiği ancak Ali Bilgin'in yerine Vederson'u istediği öne sürüldü. Bu konuda görüşmelerin sürdüğü ve Sercan'ın transferinin yarına kadar sonuçlanacağı belirtildi.

İSTİKAMET KADIKÖY
Fenerbahçe Yönetimi bir süredir görüştüğü Sercan Yldrm' bitirme noktasna geldi. Teknik Direktör Daum'un özellikle istediği 19 yaşndaki futbolcunun en geç yarn bitmesi bekleniyor. Bursaspor'da büyük aşama kateden Sercan'n Fenerbahçeli olmasna artk kesin gözüyle baklyor.

GÖKHAN'A TEKLİF VAR
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Gökhan Gönül'ün İngiltere'de yaşayan menajeri Ali Egesel, Sarı-Lacivertli futbolcuya Ada'daki kulüplerin talip olduğunu söyledi. İngiliz kulüplerinin Gökhan'ı yakın takibe aldığını ifade eden Egesel, "Gökhan gibi geleceği parlak bir oyuncuyla ilgilenmeleri son derece doğal" dedi. Bu arada Gökhan'ı özellikle Aston Villa'nın bir süredir yakın takibe aldığı öne sürüldü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER