Spor
  • 19.10.2019 10:05

Serdar Adalı Talisca'nın peşinde

Serdal Adalı, ekonomik sorunları çözdükten sonra Talisca’nın da daha iyisinin de Beşiktaş’a geleceğini söyledi. Adalı, “Biz istedikten sonra alır, geliriz” dedi. Adalı, seçilmesi halinde devre arasında transfer yapacaklarını ama mali disiplinden de taviz vermeyeceklerini kaydetti.

Beşiktaş başkan adaylarından Serdal Adalı, “Ekonomik sıkıntılarımızı çözersek Talisca da gelir, daha iyisi de gelir. Biz almak istedikten sonra alır, geliriz” dedi.

Önceki akşam TRTSPOR’a konuk olan Adalı, seçilmesi halinde devre arasında forvet bölgesine transfer yapacaklarını belirterek, “Burak’ın bazı talihsiz sakatlıkları oldu. Transferin son gününe kadar uğraştık. Konuşulan isimler vardı. Aboubakar, diğer iki santrfor. Ama yüzde yüz fayda getirmeyecek bir transferi yapmadık. Yoksa taraftarımızı mutlu etmek istemez miyiz? Daha önce yaptık bunları. 3-5 bin kişinin karşıladığı transferlerle taraftarımızı elbette mutlu etmek isterdik ama ekonomik şartlar izin vermiyor. Ciddi bir scout ekibimiz var. Devre arasında mutlaka forvet transferi yapacağız” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.10.2019 10:06

İLGİLİ HABERLER