Spor
  • 9.1.2014 23:48

Serdar Aziz'den samimi açıklamalar

Bursaspor’un başarılı defans futbolcusu Serdar Aziz, bazen yanlış hareketleri olsa da dikkatli olmaya çalıştığını belirterek, müsabakalarda yüreğini ortaya koyması gerektiğini söyledi.
Antalya kampını değerlendiren Aziz, “Kampa hızlı başladık. Artık çalışma zamanı. Önümüzde 5 günlük bir süreç var. Önümüzdeki maça fazla bir zamanımız yok. Ülke futbolu ve Bursaspor’un benden beklentisi çok. Her zaman hazır olmak zorundayım. Hata kaldıracak bir yerde değilim” dedi.

“YÜREĞİMİ ORTAYA KOYARAK OYNAMALIYIM”
Kazanma hırsının farklı bir duygu olduğunu belirten genç futbolcu, “Bazen yanlış hareketlerim de olsa dikkatli olmaya çalışıyorum. Maçta yüreğimi ortaya koyarak oynamak zorundayım. Bir anlık dalgınlık defans oyuncusuna çok pahalıya patlar. Konsantrasyonum üst seviyede olmalı” şeklinde konuştu.

“CİVELLİ LİDER ÖZELLİKLERE SAHİP BİR OYUNCU”
Serdar Aziz, Civelli ile ilgili sorulan soruya, “Kariyeri belli bir oyuncu. Maç içerisinde takıma sürekli olumlu ikazları var. Oyunu genel manada iyi okuyabilen ve lider özelliklere sahip bir oyuncu” cevabını verdi.
Sürekli transferlerle isminin anılmasının gurur verici olduğunu ifade eden Aziz, “Artık belli bir yaşa geldim. Bursaspor'la beraber büyüyorum. Futbolumda olgun cağıma giriyorum. Alt gruplardan gelen arkadaşlarımıza birikimlerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Aramızda şampiyon takımdan çok az futbolcu kaldı. Bu dönemin havasını genç kardeşlerimize aktarmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“FERNANDAO İHTİYACIMIZ OLAN BİR OYUNCU”
Bursaspor'un hücum hattı ile ilgili değerlendirme yapan Aziz, “Fernandao’yu videolardan izledim. Pivot santrafor olarak ihtiyacımız olan bir oyuncu tipi. Onun en büyük başarısını bizler isteriz. İnşallah başarılı olur. Takım arkadaşları olarak bizler arkasındayız” dedi.
Son olarak taraftarlar hakkında da konuşan Aziz, “Taraftara söylenecek bir söz kalmadı. Her röportajımda belirttiğim gibi kulübe en büyük destek unsuru olduğunu sadece ben değil, tüm Türkiye kamuoyu söylüyor” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:37

İLGİLİ HABERLER