Yaşam
  • 7.8.2019 11:56

Serdar Ortaç - Chloe Loughnan'dan sürpriz boşanma

Son dakika bilgisine göre Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Şarkıcı Serdar Ortaç, İrlandalı model Chloe Loughnan ile Haziran 2014'te nikah masasına oturmuştu. Ancak bir süredir çiftin evliliklerinde sorunlar yaşadığı ve boşanacakları iddia ediliyordu. Çift ise her seferinde bu haberleri yalanlıyordu. Ancak alınan bilgiye göre çift jet hızıyla boşanıyor. Serdar Ortaç boşanma iddiaları hakkında sessiz kalmayı tercih etti. 

SERDAR ORTAÇ BOŞANIYOR MU?

Serdar ortaç ile Chloe Loughnan cephesinde şok gelişme yaşandı. İddiaya göre ünlü çift boşanma kararı aldı. Şarkıcı Serdar Ortaç, İrlandalı model Chloe Loughnan ile Haziran 2014'te nikah masasına oturmuştu. Ancak bir süredir çiftin evliliklerinde sorunlar yaşadığı ve boşanacakları iddia ediliyordu. Çift ise her seferinde bu haberleri yalanlıyordu.Ünlü şarkıcı daha önce de boşanmak için avukatına talimat vermişti.

YARIN BOŞANACAKLAR

Son olarak bugün bir kanalda yayınlanan magazin programında çiftle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre çift, yarın anlaşmalı olarak boşanacak. Konuyla ilgili olarak taraflardan ise açıklama bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 7.8.2019 11:58

İLGİLİ HABERLER