Yaşam
  • 7.6.2014 22:51

Serdar Ortaç düğünde TAKOZ kullandı

Serdar Ortaç, düğün fotoğraflarının çekimleri sırasında eşi Chloe Loughnan'la arasındaki boy farkını kapatmak için takoz üzerinde poz verdi.İstanbul Kuruçeşme'de gerçekleşen düğün törenine birçok ünlü isim katıldı.

En az Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in düğünü kadar konuşulan Serdar Ortaç ve Chloe'nin düğününde ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.
 

15 cmlik takozla boyu boyuna oldu!

Serdar Ortaç kendisinden 10 cm uzun Chloe Loughnan ile boy farkını takoz kullanarak kapattı.

Ünlü popçu Serdar Ortaç, iki yıldır birlikte olduğu Chloe Lougnan ile Suada’da dün nikah masasına oturdu. 21 yaşındaki Chloe, düğün öncesi aynen Türk adetlerinde olduğu gibi bir kına gecesi istedi. Gelin ve damat CVK Otel’de yapılan kına gecesine davul ve zurna eşliğinde giriş yaptı.

Geline beşi bir yerde taktı

Damat Serdar Ortaç usul ve geleneklere uygun olarak gelinin yüzünü açtı ve beşi bir yerde altın taktı. Gelin Chloe’nin İrlanda’dan, Amerika’dan ve İngiltere’den arkadaşları da kına gecesine gelip eğlendiler.

Titanik pozu verdiler

İkili birlikte Titanik pozu verirken, kına gecesi peçetelerinde bindallı figürü vardı. Mayıs 2012'den bu yana kendinden 23 yaş küçük İrlandalı model Chloe Loughnan ile aşk yaşayan Serdar Ortaç sonunda evlendi. Suada'da gerçekleşen düğün öncesi damatlığını giyip poz veren Ortaç'ın fotoğrafı medyaya sızdı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:23

İLGİLİ HABERLER