Gündem
  • 28.3.2006 00:25

'SEREN ÇOCUĞUNU EVLENMEDEN DOĞURURSA ASLA ONUNLA KONUŞMAM!..'

Kızı Seren Serengil'in hamile olduğunu basından öğrendiğini söyleyen annesi Nevin Serengil: Evlilik dışı çocuk bizde kabul edilemez. Çocuğunu evlenmeden doğurursa asla konuşmam.

İnternette chat yaparak tanıştığı Musa Aytuğ ile bir yılı aşkın süredir birlikte olan Seren Serengil ilk kez bu ilişkisi için annesinden onay almıştı ama hamileliği işleri bozdu. Kızının hamileliğini gazetelerden öğrendiğini belirterek şoka girdiğini söyleyen Nevin Serengil, "Kızımla iki aydır konuşmuyorum. Seren çocuğunu evlenmeden doğurursa, bir daha da asla onunla konuşmam" dedi.

Anne Serengil, ailesinde evlilik dışı çocuğun kabul edilemez olduğunu belirterek, "Eğer kızım mutlu olmak istiyorsa evlenmek zorunda! Musa'yı ben de tasvip ediyorum, kendisi iyi çocuk ama bu konuları çözmemiz lazım" diye konuştu. Nevin Hanım; Musa Aytuğ'un Musevi olmasının ise sorun olmadığını söyledi: "Benim kayınvalidem de Katolikti. Bu yüzden dinle ilgili problem olmaz."

Seren Serengil ise çekindiği için annesine hamile olduğunu söylemediğini ifade etti. "Zamanla beni anlayacağını düşünüyorum" diyen Serengil, şöyle konuştu: "Annemle şu anda aramız biraz limoni... Söylediklerinde haklı ama zamanla her şeyi çözeceğiz... Musa'yı çok seviyorum. Dinimi değiştirmem ama oğlum Musevi doğabilir. Eşimin dinine saygı duyduğum için Tevrat okuyorum."

/SABAH

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:43

İLGİLİ HABERLER