Yaşam
  • 8.4.2021 12:39

Seren Serengil günler sonra ortaya çıktı...

Dobra açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Seren Serengil, son dönemde sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Zayıflık uğruna 2016 yılında mide ameliyatı geçiren, ardından hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, 46 kiloya kadar düşmüştü. Dumping Sendromuna yakalanan Serengil, "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyerek hayranlarını korkutmuştu. Tedavi süreci devam eden ünlü sunucu, önceki gün yorumculuk yaptığı "Söylemezsem Olmaz" programının canlı yayına katılmadı. Günler sonra ortaya çıkan Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla son durumunu aktardı.

Zayıflık uğruna az daha canından oluyordu! Sağlık durumu merak edilen Seren Serengil günler sonra ortaya çıktı...

Dobra açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Seren Serengil, son dönemde sağlık sorunlarıyla boğuşuyor.Zayıflık uğruna 2016 yılında mide ameliyatı geçiren, ardından hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, 46 kiloya kadar düşmüştü.

Dumping Sendromuna yakalanan Serengil, "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyerek hayranlarını korkutmuştu.

"Söylemezsem Olmaz" programında yorumculuk yapan Seren Serengil, hafta başında programda yer almayarak hayranlarını meraklandırmıştı. Serengil, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

'DOKTOR KONTROLÜNE GİTTİM'

Serengil, yaptığı açıklamada; "Sevgili izleyicilerim, sevenlerim takipçilerim, Pazartesi ve Salı günü tetkiklerim ve doktor kontrollerim devam edeceğinden yayında olamayacağım. Arkadaşlarım en iyi şekilde idare edeceklerdir. Çarşamba günü kavuşmak dileğiyle." şeklinde konuştu.

Dünkü canlı yayına katılan Seren Serengil'in son görüntüsü de ortaya çıktı.

Seren Serengil'in sevenleri, "Seni çok iyi gördük" ve "Lütfen kendine iyi bak" yorumlarında bulundular.Zayıflık uğruna 2016 yılında geçirdiği mide ameliyatından sonra hızla kilo vermeye başlayan ve 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil, Dumping Sendromu hastalığına yakalanmıştı.

 

 

Güncellenme Tarihi : 8.4.2021 13:01

İLGİLİ HABERLER