Spor
  • 24.11.2021 23:58

Sergen Yalçın: Avrupa defterini kapatıp lige dönüyoruz

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Ajax yenilgisinin ardından, "Bizim için iyi bir Şampiyonlar Ligi serüveni olmadı. Bu defteri bu sezon kapatıyoruz. Lige dönüp, orada kazanmanın yollarını arayacağız." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Beşiktaş, evinde Hollanda temsilcisi Ajax'ı ağırladı.

Beşiktaş, mücadeleden 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. Maçın ardından Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu.

Yalçın açıklamalarında, "Bence iyi maç oldu, takım iyi mücadele etti. Bu kadar sıkıntılı bir süreçte oyuncuların öz verili şekilde mücadele etmesi iyi. Oyunu ilk yarıda koparabilirdik ama pozisyonları gole çeviremedik. İyi bir takımla oynadık.

Kartal puanla tanışamadı

Bu sonuçla Beşiktaş, 5. maçlar sonunda puanla tanışamadı ve matematiksel olarak da Avrupa'ya veda etti. Lider Ajax ise 5'te 5 yaparak 15 puana yükseldi.

Grubun son hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Ajax ise sahasında Sporting Lizbon'u konuk edecek.

"LİGE DÖNECEĞİZ"

Onlar geldiklerini buldular. Biz 2'yi bulsak belki oyunu koparabilirdik ama bu seviyede böyle oluyor biraz. Bizim için iyi bir Şampiyonlar Ligi serüveni olmadı. Bu defteri bu sezon kapatıyoruz. Lige dönüp, orada kazanmanın yollarını arayacağız.

Taraftarın desteğini inşallah geri çevirmeyeceğiz.

"ŞANSSIZLIK DA VARDI ÜZERİMİZDE"

1-2 pozisyon, %100'ün üstündeydi, kalemize gelenler gol oluyor, şanssızlık da vardı üstümüzde. Ligde ayağa kalkma zamanı artık. İnşallah bu hafta geri dönüşe başlarız." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.11.2021 03:05

İLGİLİ HABERLER