Spor
  • 4.4.2021 21:02

Sergen Yalçın Halil Umut Meler'e öfkelendi

Sergen Yalçın'dan Halil Umut Meler'e olay Aytaç Kara tepkisi

Kasımpaşa - Beşiktaş maçında son dakika gelişmesi... Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçının hakemi Halil Umut Meler'e tepki gösterdi. Sergen Yalçın, sarı kartı bulunan Aytaç Kara'nın 66'da oyundan alınmasının ardından ''Umut Meler'e “Senin yapamadığını onlar yaptı!” diye seslendi.

Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Beşiktaş'ta teknik patron Sergen Yalçın'ın maçın hakemi Halil Umut Meler'e gösterdiği tepki dikkat çekti. 57'de sarı kart gören Aytaç Kara'nın 60'da Necip Uysal'a yaptığı faul sonrası Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, ikinci sarıdan kırmızı kart bekledi. Halil Umut Meler, karta gerek görmezken Kasımpaşa'nın hocası Şenol Can, 66'da Aytaç'ı kenara aldı, Bistrovic'i oyuna sürdü.

Bu değişikliğin ardından Sergen Yalçın maçın hakemi Halil Umut Meler'e “Senin yapamadığını onlar yaptı!” diye seslendi.

Sergen Yalçın 'bir daha maçlarımıza istemiyoruz' dedi, MHK dinlemedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisi sonrası maçın hakemi Halil Umut Meler'i eleştirmiş ve 'bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz' demişti. Bu açıklamanın sonrasında Siyah Beyazlıların Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maça da MHK tarafından yine Halil Umut Meler'in atanması Beşiktaş camiasında çok büyük tepkilere yol açmıştı.

MHK'nin bir takımın maçına üst üste aynı hakemi ataması çok görülen bir uygulama olmadığı için sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

Güncellenme Tarihi : 4.4.2021 21:03

İLGİLİ HABERLER