Spor
  • 4.12.2021 00:41

Sergen Yalçın'a sert eleştiri: Orası bekçi kulübesi değil!..

Süper Lig’de oynadığı son 4 maçtan mağlubiyetle ayrılan ve ardından Sergen Yalçın’ın istifası konuşulan Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında da kötü gidişatı durduramadı. Siyah-beyazlılar sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Mücadelenin ardından beIN Sports yorumcuları Volkan Demirel ve Feyyaz Uçar değerlendirmelerde bulundu. Feyyaz Uçar, Sergen Yalçın'ı sert bir dille eleştirdi.

'ORASI BEKÇİ KULÜBESİ DEĞİL'

Süper Lig’in 15. haftasında Kasımpaşa deplasmanında boy gösteren Beşiktaş, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak kötü gidişata ‘dur’ diyemedi. Ligde üst üste aldığı 4 mağlubiyetin ardından Kasımpaşa deplasmanında da kötü gidişatı durduramayan siyah-beyazlıların zirveyle arasındaki puan farkı da her geçen gün açılıyor. Karşılaşmanın ardından beIN Sports yorumcuları Volkan Demirel ve Feyyaz Uçar, 90 dakikaya dair değerlendirmelerde bulundu. Feyyaz Uçar, Sergen Yalçın'ı eleştirdi.

PUAN FARKI 15

PUAN FARKI 15

Kasımpaşa maçı öncesinde lider Trabzonspor’un 16 puan gerisinde kalan Beşiktaş, aldığı 1 puanla farkı 15’e indirdi ancak bordo-mavili rakibinin 1 maçı eksik. Eğer Trabzonspor yarın Adana Demirspor karşısında galibiyet uzanırsa, Beşiktaş zirvenin 18 puan gerisinde kalacak.

FEYYAZ UÇARDAN SERT ÇIKIŞ

FEYYAZ UÇAR'DAN SERT ÇIKIŞ

beIN Sports yorumcusu Feyyaz Uçar, Kasımpaşa-Beşiktaş maçı sonrası Sergen Yalçın'ın sözlerini yorumladı, "Sergen Yalçın'ın 88. dakikadaki değişikliklerini hala anlayamıyorum. Orası yedek kulübesi, bekçi kulübesi değil. Skoru koruman gerekiyor. Neyi bekliyorsun?" dedi.

BİR STRES VAR

'BİR STRES VAR'

Feyyaz Uçar, 1-1 sona eren Kasımpaşa-Beşiktaş maçını yorumlarken şöyle konuştu: "Maç öncesi Sergen Yalçın, 'girdabın içerisindeyiz' dedi. Beşiktaş girdap da ama çırpınıyor. Girdapta akıntıya doğru yüzersin. Bakıyorum, çırpınan bir ekip görüyorum. Stresli, sıkıntılı; 1-0'ı koruyamayan, hem teknik kadro hem de oyuncular olarak bir stres var."

KRİZ HOCAN NEREDE

'KRİZ HOCAN NEREDE'

"Sahadaki oyuncularda gereksiz top kayıpları yapıyor. Yardımlaşma bitmiş. Bireysel çabalar var. 20 yaşındaki bir çocuk Beşiktaş'ın en iyisi. Başlıbaşına tezat. Tecrübeli oyuncuların, kriz oyuncuların nerede, kriz hocan nerede?"

MAÇIN BİTMESİNİ Mİ BEKLİYORSUNUZ

'MAÇIN BİTMESİNİ Mİ BEKLİYORSUNUZ'

"Sergen Yalçın'ın 88. dakikadaki değişikliklerini hala anlayamıyorum. Geçen seneki aynı şeyler devam ediyor. Orası yedek kulübesi, bekçi kulübesi değil. Neyi bekliyorsunuz. Gelen geçeni mi, maçın bitmesini mi bekliyorsunuz?"

OYUNCU SAVUNMA PSİKOLOJİSİNE GİRECEKTİR

'SKORU KORUMAN LAZIM'

"Maç 1-0, kötü gidiyor. Skoru alamıyorsun. Skoru koruman lazım. Sergen'i çok seviyorum ama tezatlıklar var. 'Oyunculara geri çekilin demedik' diyorsun. Sen Ghezzal'ı çıkarıp Mehmet Topal'ı oyuna alıyorsun."

SKORU KORUMAN LAZIM

'OYUNCU SAVUNMA PSİKOLOJİSİNE GİRECEKTİR'

"Bir tane kanat çıkarıp orta sahayı güçlendiriyorsun bir de Can'ı en iyi oynayan oyuncunu alıp köşeye çizgiye atıyorsun. Senin bu hamlen sonrası oyuncun savunma psikolojine girecektir. Bu çok doğal bir şey."

VOLKAN DEMİRELDEN BEŞİKTAŞ TARAFTARINA ÇAĞRI

VOLKAN DEMİREL'DEN BEŞİKTAŞ TARAFTARINA ÇAĞRI

Beşiktaş'ın Süper Lig'de Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Volkan Demirel, siyah-beyazlı taraftarlara seslendi. İşte Volkan Demirel'in sözleri..

BEŞİKTAŞ KABUSA GİDER

BEŞİKTAŞ KABUSA GİDER'

"Allah korusun, Kayserispor maçında olumsuz bir skorda, Beşiktaş kabusa doğru gider... 10. sıradan aşağısı, yıldız oyuncuların oynayabileceği bir yer değil."

BEŞİKTAŞLILIK ADINA BUNU RİCA EDİYORUM

'BEŞİKTAŞLILIK ADINA BUNU RİCA EDİYORUM'

"Taraftarlardan rica ediyorum. Kayserispor maçı Beşiktaşlılar için çok önemli. Kötü tezahürat ve baskıda Beşiktaş takımı etkilenir. Bunu yapmamalarını rica ediyorum.. Futbol adına, Beşiktaşlılık adına bunu rica ediyorum."

BİR TANE BEŞİKTAŞ, BİR TANE GALATASARAY VAR

'BİR TANE BEŞİKTAŞ, BİR TANE GALATASARAY VAR'

"Beşiktaşlı değilim ama tüm takımını seven insanların bunu yapması lazım. Oraya giden Beşiktaşlıların, kazanmak için, destek olmak için gidecek. Kösteklemeye gitmeyin. Bir tane Beşiktaş, bir tane Fenerbahçe, bir tane Galatasaray var!"

SEZON SONU HERKES HESAPLAŞIR

'SEZON SONU HERKES HESAPLAŞIR'

"Siz anlamıyorsunuz ama camialar aşağıya çekiliyor. Yanında ıslıklayanı uyar. Sezon sezonu herkes hesaplaşır. Sezon sonu kimsenin hesabı açık kalmaz. Gelecek sene için herkes yorumunu sonra yapar. Bir tane Beşiktaş var, herkes Beşiktaş için düşünsün."

Güncellenme Tarihi : 4.12.2021 02:16

İLGİLİ HABERLER