Spor
  • 17.11.2020 22:58

Sergen Yalçın'dan olay açıklamalar! Gökhan Gönül itirafı...

KAYNAK : MİLLİYET

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, canlı yayında Beşiktaş'ın gündemine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın'ın Rıza Çalımbay ve Tümer Metin hakındaki açıklamaları dikkat çekerken Gökhan Gönül itirafı da çok konuşuldu.

Beşiktaş'ın teknik patronu Sergen Yalçın, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu.

Canlı yayında çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Yalçın'ın Gökhan Gönül itirafı ise dikkat çekti.

İşte Sergen Yalçının canlı yayındaki açıklamaları:

İşte Sergen Yalçın'ın canlı yayındaki açıklamaları:

Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turunda Yunanistan'ın PAOK takımına elenen Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, kaçan tur sonrasında gelen eleştirileri gereksiz olarak nitelendirirken "PAOK bizden sonra kimlerle oynadı gördük, köy takımı mıymış? Değilmiş." dedi.

NE KONUŞSAK BASINA SIZIYOR

"NE KONUŞSAK BASINA SIZIYOR"

Transferde çatışma, fikir ayrılıkları olabilir ama işin enteresan tarafı, bazın her şeyi biliyor. İçeride ne konuşsak, basına sızıyor. Başkan ile aramızda hiçbir zaman gerginlik olmadı. Ben mutsuz olsam zaten söylerim, içinde tutan bir adam değilim."

"Televizyonda izliyorum, bizim takımda olanları bazen bir anlatıyorlar, vallaha benden daha iyi biliyorlar, şaşırıyorum."

Basında çıkan ayrılık haberlerine de değinen Sergen Yalçın, "Sergen Yalçın Beşiktaş'ı bırakamaz" dedi.

ELNENY SÖZLERİ

GÖKHAN GÖNÜL İTİRAFI

"Caner'in kalmasını istemedim ama Gökhan kalabilirdi, kendisi gitti. Gidebilirler, ayrılabilirler, bu çok normal bir şey."

RIZA ÇALIMBAYA SİTEM

RIZA ÇALIMBAY'A SİTEM

Rıza Çalımbay çok saygı duyduğum bir insandır ama Beşiktaşlı yöneticiler ile görüştüm, Fatih Aksoy çok yetenekli kalsın falan demiş. Yarın Beşiktaş'ın başına gelirsen o zaman kendi kararını verirsin. Fatih Aksoy'un gitmesine ben karar verdim, ben gönderdim."

TÜMER METİNE OLAY SÖZLER

TÜMER METİN'E OLAY SÖZLER

Beşiktaş Teknik direktörü Sergen Yalçın, yorumcu Tümer Metin'in kendisi hakkında yaptığı "Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın efsanesi diye hocalık yapıyor Beşiktaş'ta" açıklamasına da değindi. Yalçın, "Tümer Metin’in kalibresi nedir ki bana bu sözleri söyleyecek? Çalıştığım takımlara bir bak, nerelerde alıp, bıraktığıma bak. Buralara gelmek için çok çalıştım." dedi.

TRANSFER SÖZLERİ

TRANSFER SÖZLERİ

Serkan Kırıntılı'yı alabilirdik Konya'dan, Volkan Babacan'ı alabilirdik Başakşehir'den ama olmadı. Biz de Ersin ve Utku ile devam etme kararı aldık. Bu bir risk mi? Risk evet, biz riskli iş yapamayacak mıyız? Genç oyunculara güvenmek yanlış mı?

İLK KEZ AÇIKLADI

İLK KEZ AÇIKLADI

"Welinton'u ben istedim, performansından çok memnunum, iyi ki almışız. Oyuncu hata yapar, çok normal bir şey. Sen bunun ne kadar ölümcül olduğuna bakacaksın. Ben totale bakarım. Welinton çok iyi oyuncu."

ÜST DÜZEY OYUNCU DEĞİL

"ÜST DÜZEY OYUNCU DEĞİL"

"N'Sakala'yı eleştiriyorlar ama zaten çok üst düzey bir oyuncu değil ki... Verdiğimiz rakamlar belli. Bu rakamlara, bu oyuncuları çok iyi aldık."

Güncellenme Tarihi : 17.11.2020 22:12

İLGİLİ HABERLER