Spor
  • 2.4.2021 09:49

Sergen'den yeni Halil Umut Meler açıklaması

Sergen Yalçın'dan Halil Umut Meler açıklaması

Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın, Halil Umut Meler'in, Kasımpaşa karşılaşmasına atanmasıyla ilgili olarak öğrencilerine, "Siz sadece sahadaki işinizi yapın. Hakem ve diğer konularla ilgili gerekeni yönetim yapıyor. Biz işimize bakalım" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, dün öğrencileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Kasımpaşa karşılaşmasına hakem olarak Halil Umut Meler'in atanması konusunda konuşan tecrübeli teknik adam, oyuncularına sadece işlerine bakmaları gerektiğini söyledi. Yalçın'ın sözlerinden ön plana çıkanlar şöyle oldu: "Siz sadece sahada kendi oyununuza ve işinize bakın. Hakem ve diğer konularla ilgili olarak yönetim gerekeni zaten yapıyor. Artık şampiyonluk yolunda çok kritik hafftalara girdik. Bu yüzden yapmamız gereken tek bir şey var."

'Sadece kazanalım'

“Her ne olursa olsun rakip ve hakem ile diyaloğa girmememiz gerekiyor. Önümüzde daha çok engel var. Bunları geçmenin tek yolu, saha içinde alacağımız sonuçlar. Şampiyonluk için sadece kazanmamız gerekiyor. Saha dışındaki olaylara bakmadan, her zaman olduğu gibi biz kendi oyunumuzu ortaya koyalım ve şampiyonluk yürüyüşümüzü sürdürelim."

Orhan Yıldırım

 

 

Güncellenme Tarihi : 2.4.2021 09:50

İLGİLİ HABERLER