Yaşam
  • 16.6.2014 13:42

Serhat Teoman, Riyakar erkeklerden değilim

Uydu aracılığı ile Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalı için Zeynep Özek’in hazırladığı ‘Turki Extra’ programında Liana Dahdouh'un sorularını yanıtlayan Teoman, dizide aşkı ve intikamı arasında kalan bir karakteri canlandırdığını anlatırken, “Gerçekten benim başıma gelse çok zor bir şey. Aşk mı, intikam mı tercih ederim cevabını veremiyorum. Senarist arkadaşların işi gerçekten zor” dedi. Teoman, yaptığı bir röportajda “En son 27 yaşında aşık oldum” dediğini bu sözlerinin “27 yaşından sonra aşka küstüm” olarak yayıldığını anlatırken, şöyle konuştu;

“Neden 27 yaşından sonra aşık olamadım sorusunun net bir cevabı yok. ‘İşi seçtim, aşka vaktim yok’ diyenlere inanmıyorum. Aşkın vakit alan bir tarafı yoktur. O bir histir. İşe gittiğinizde de his sizinledir. Aşk varsa onu yaşayabilirsiniz. İş, meslek ile hiçbir alakası yok. Ama ben 27 yaşından beri aşık olabileceğim biri ile karşılaşmadım. Herhalde bunun nedeni bu”

Serhat Teoman, “Ben bir kadında sadece iç güzelliği olsun diyen riyakar erkeklerden değilim” derken, insanın ilk başta karşısındaki insanın fiziğini gördüğünü belirterek, “Benim ilgilendiğim yer gözleri ve kaşlarıdır. O masumluktur. Bir kadında en çok masumluk ararım. Ondan sonrası, ondan sonra gelir” dedi.

İhsan DÖRTKARDEŞ, (DHA)- 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:09

İLGİLİ HABERLER